Allahtan umudu kesme canım benim bak ilk önce keseyi boş sanıyordular şimdi bişey görünmüş inşeAllah bebektir kalp atışınıda duyarsınız Allahın izniyle siz Allaha dua edin bizde duacıyız size haftaya sonuçları paylaşırsınız
Bende ilk başka bir doktora gidiyordum kızım 9 haftada göründü ve bana hep boş gebelik dedi normalde folik asit ve progestan vermesi gerekiyordu vermedi 3. Aya kadar kullanılması gerekiyor sonra ben doktor değiştirdim vitaminlerime kadar verdi sende bir konuş istersen
İnşallah. Benimde tek umudum kese de görünen ufakta olsa bir ayrıntı. ![]()
Benimde kesem bu kadar büyümüştü fakat bebek görünmedi hic bi türlü bos gebelik yasadim 8. Haftaya kadar beklettiler görünür diye ama kalp atisi olusmamisti
Konuştum. Bugün itibariyle folik asite başladım ama ne kanama ne de düşük tehlikesi olmadığı için progestana gerek olmadığını söyledi.
İnşallah geçte olsa görünür. Yavrumu kaybetmek istemiyorum ona bu kadar yaklaşmışken.
Yaa içini karartma lütfen daha haftan küçük zaten ben 9 haftada görmüştüm çok zor ve üzücü evet ama içini ferah tut haftaya kontrole gittiğimde büyük ihtimalle görürsün bebişii
İnşallah. Dua edin lütfen ![]()
Ediyorum merak etme gidince haber ver lütfen olurmu
Tabii ki haber veririm. Çok teşekkür ederimm. ![]()
O acıyı korkuyu biliyorum. Sen duanı eksik etme tez zamanda doktor sana sevineceğin haberi verecek. Sağlıkla hayırla her şey istediğin gibi olsun
Amin çok sağ olun ![]()
Merhaba gittinizmi doktora Merak ettim
Hayır. Kontrole Perşembe günü gidicem o gün çağırdı. İnşallah kalp atışını duyarım ![]()
Noldu canım sonuç nasıl oldu?
Ultrasona göre 7+0 çıktı. Kese boyutu 18 mm fakat kese büyüdüğü halde bebek yada yolk görünmedi. Haftaya da görünmezse yüzde 99 kürtaj dedi doktor. Bugün farklı bir hastane ve doktora görünücem aklımda bir soru işareti kalmaması için
Tekrardan gittiniz mi doktora ne dediler acaba
Hayırlısı inşeAllah canım
Merhaba gittinizmi tekrardan doktora merak ettim