Kese var ama bebek var mı bilmiyorum

4 hafta iki günlük dü

Siz şanslıymışsınız ne güzel 4 haftalıkken görmüşsünüz bebeğinizi :smiling_face_with_three_hearts:

Merak etme korkma endişelenme biraz zaman geçsin görünür zaten

Beni korkutan doktorun hemen ağız burun büküp boş gebelik demesi sonra da çarşamba gel tekrar bakalım demesi. Madem bir ihtimal görünme şansı var o zaman boş gebeliği ortaya atmazsın çarşamba görünmezse o zaman bunu söylersin. Yaşadığım stres haddi hesabı yok inanın. Umudum yüksek ama içimde bir yangınla yaşıyorum üç gündür

O korkuyu bende yaşadım seni çok iyi anlıyorum eşimle benim elim ayağımız titriyordu stres yapmaman gerekiyor Allah büyüktür dualarını eksik etme

Çok teşekkür ederim. O kadar iyi geldiniz ki hepiniz tüm sözlerinizle. Umudum dirildi resmen. Allah hepinizin çocuklarını sizlere bağışlasın :pray:t3::smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Amin cümlemizin yüreğini ferah tut Rabb’im senin bütün herkezin yüreğine inşirah versin

2 Beğeni

Aminn :pray:t3:

6+0. Gittim doktora. Ufak bir parça bir şey gördü ama kalp atımı sinyali vs alamadığı için çok umutlu konuşmadı ama 1 hafta daha bekleyelim dedi. Bilmiyorum belki de yolktur ama yolk olsa bile kalp atımı olmaz mıydı diye düşünüyorum. Bilmiyorum çok üzgünüm

Merhabalar. Az önce kontrolüm vardı. Cuma günü bebek görünmediği için 5 gün sonra yani bugün tekrar gel dedi doktor. Cuma günü sadece kese vardı hiçbir şey görünmedi ama bugün ufakta olsa bir çıkıntı var. Doktor ne olduğuna dair bir şey demedi sadece bebek değil yada bebek bilmiyorum çünkü kalp atışı sinyali yok dedi. Yolk olabilir mi acaba. Bir hafta sonra yeniden gel netleştirelim dedi. Çok üzgünüm. Böyle bir durum yaşayan var mı? Bu arada Sat a göre 7 hafta ama ultrasona göre 6+0 gebelik.

Benimde böyleydi doktor bebek oluşmaya başladı demişti 8.haftada gittim çok şükür kalp atışını dinledik içinizi ferah tutun ALLAHIN izniyle bi dahaki gidişinizde kalp atışını dinlersiniz inşallah :pray:

İnşallah ama doktor çok olumlu konuşmadı. Beş gün önce kesede böyle bir çıkıntı yoktu şu an böyle bir şey göründü ama bebek değil fakat yolk olabilir mi onunla alakalı da bir şey demedi. Düşük ihtimal dedi bilmiyorum. Hissizleştim resmen ağlamak istiyorum ağlayamıyorum

Sizde de böyle bir çıkıntı görünüp kalp atışı duymayıp sonra mı duydunuz

Arkadaşım da ilk kontrole gittiğinde kese var ancak bebek yok diyerek düşük için hap vermişlerdi. O da belki bebek oluşur diyerek ilacı kullanmayı reddetmişti güzelim ve çok şükür ki bebek oluştu ve şu an 4. ayında sağlıklı bir gebelik sürecinde. Biraz daha beklemenizi ve yeniden kontrole gitmenizi öneririm.

Kaçıncı haftada bebeği gördü peki biliyor musunuz

İçini ferah tut dua et. Allahın izniylede inşallah Bebiş vardır inşallah kucağına alırsın :palms_up_together::smiling_face:

Bak işte ne güzel arkadaşın pes etmemiş çok kızıyorum doktorlara neden böyleler ya kimse hamişleri düşünmüyor​:cry:

İnşallah ama umudum tükendi galiba. Geçen hafta 5+4 boş dediler beş gün sonra gittim bir çıkıntı olmasına rağmen belirsiz diyip boş dediler yine haftaya ertelediler. 3 haftadır sürükleniyorum

Canım bak korkma allahım hayırlısını versin bende öyle idim iki günde bir hastaneye gittim kan verdim ilkinde keseyi görememişlerdi ama ikinci gittiğimde gördüler ama kesin birşey demek için çok erken dedi çünkü ben 3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım biraz bekleyecegiz dedi kalp atışını duymamız lazım dedi onun için haftaya yine gidicem ama rabbime dua et ben hala dua ediyorum allahım isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah amin :palms_up_together:

1 Beğeni

Evet 2 hafta sonrasında gittiğimde kalp atışını dinledik çok şükür