Ya yok artık
Evet kesinlikle cinsiyet için çocuk yapılmaz
Aman kaynana işte hepsinin de zihniyetleri aynı hepsi de kıskanç oğullaeı kazanıyor gelinler yiyor geline bişey alınca ay oğlum annene hiç almadın bi evlat olarak hesabı oluyor hsta olursun sayarlar benimds şuram agrıyor buram agrıyor evde şu yok dersin benim evde de yok der hep bi iddia hep
Eltimin 2 kızı var… oğlan olacağını bilsem hemen doğururum diyor… sinir oluyorum… bana da iki erkek okuyor sende bir daha yap kız olsun diyorlar
Ya ne alakası var ya nasipte ne varsa işte sırf o yüzden bir sürü çocuk mu yapalim
Ben kesin bayılırdım şaka gibi yaa
Yaniii… saçma… hemde çok saçma…
Valla bacım öyle bir başlık açtın ki günlerce konuşulur bu konu
valla öyle
Eskiden normaldi şimdi duyunca tuhaf oluyor benim kaynanamda 47 yaşında ben nisanliyken çocuk olmasın diye korunuyorum demişti tuhafıma gitmişti açıkça konuşulmaz bizde öyle şeyler büyüklerle ama alıştım ona açık açık söyler herşeyi , ben hamile olunca şakasına demişti bende dogurayim diye
ama ciddi değil tabiki çalışmazsam torunuma bakarım dedi sen istersen çalış dedi çok şükür
Ay vallaha aynen çok doğru dedin canim geçen bir belim ağrıyor dedim baktım hemen oflamaya başladı normal falan deyip gecistiriyor ki hemen susayım anladım zaten artık ona göre davranıyorum önceden ne salakmisim
Neeee
Eşimin annesi eşime hamile iken kızını evlendirmiş.Eşim ve yiğeni arasında 1 yaş var sadece.Dayı der ama saygısızlık yapmaz.
Ben 38 yaşındayım ola ki ilk çocuğumu erken dünyaya getirseydim 20li yaşlarında bir evladım olacaktı.Evlenseydi belki anneanne olacağım yaşta ben şu an hamileyim yani bana ters gelmiyor boylesine bir durum.
Nasibinde varmış demek ki derdim
Eski zamanlardaki 40 lı yaslar ile şimdiki 40li yaşlar bir değil. Insanlar daha sağlıklı.
Ay valla kafam coo karşıtı
Bana da öyle demisti hatta bana yardıma geliyordu ben bakarım diyordu bakalım ne olcak
Bende 37 yaşındayım şuan 35 haftalık hamileyim ama ben ilk kızımı 17 yaşta dogurdum ve 2 ay önce evlendi olurda hamile kalırsa allah nasip ederse anaannede olurum ve bunun normal oldugunu düşünyorum
Yaşınız normalmiş bence kızla gelin çok farklı oluyor bence benim de öyle bir arkadasim vardı annesiyle aynı anda hamile kalmıştı hatta ama bu farklı geliyor belki bunu da yaşayan kişiler vardır normal geliyordur bilemiyorum
Ayy siz kac yasindasiniz kaynanan kaç yaşında. Şaşkınım vallaha benim kaynanamda hamile olsaydı kendi bebesiyle ugrasirdi. Uzulmezdim
Şaşırmam benimki de hamile olursa torun diye başımın etini yediler ilk aydan bebek odası alıcaz bak dediler doğuma az kaldı ses seda yok camlarını silerim evini temizleriz dedi karşı dairemde oturuyor ondan da ses yok
o yüzde çalışınca bakarım lafı da inandırıcı gelmedi
olsun ya sağlıkla gelsin bebişleriniz