Kaynanamın da hamile olduğunu öğrendim benden sonra o da dedi bende istiyorum vs diye sonra dün beni aradı söyledi hangi doktora gittigimi sordu vs ne hissedecegimi bilmiyorum
hahahh
Şok gecirdim ya
Torun bakacak kadın ne çocuğu sesli güldüm
Eşin hem baba hemde abi oluyor desene,
Evet hem öyle hem de benim çocuğumdan küçük halasi veya amcası olcak ama garip geldi ya cidden
Hayırlısı olsun ne diyelim
Çok tepki vermedi sağlıkla doğar inşallah dedi o da
Kaynananız kaç yaşında? Eşiniz kaç yaşında ay gülesim geldi, benim kaynanam biz nişanlıyken vefat etti ama biz evlendikten sonra eşimin amcasının hanımı bizim hemen çocuk yapacağımızı sanıp hamile kalmaya çalışmıştı, sağlık ocağında kan değerlerim düştü diye tahlil vermeye gittim hamileyim sandı herhalde benimle doktora girip geciktim acaba hamile miyim falan dedi adama sonradan öğrendim ki çocuğu olmuyormuş zaten
2 çocuğu var benden 1-2 yaş küçükler 29 yaşındayım annemden büyük
Tam yaşını bilmiyorum eşim 25 yaşında işte yaştan kaynaklı zaten eşim de sağlıklı olur inşallah dedi. Sizinki de tuhaf mesela birinden çocuk görünce yapmaya çalışmak garip benim de arkadaşımın eltisi onun çocuğu olmadığını bilip kıskansın diye çocuk yapmıştı çok üzülmüştüm
İnşallah saglikli olur herseyden önce evet yaş faktörü burada hepsinden önce devreye giriyor…Demek ki menopoza girmemiş ona şaşırdım aslında vay be
Bu kadın kaynanamın eltisi ve kendini kaynanamım gelinleriyle yarıştırıyor, tam bir elti yani evlendiğimde benim eltimin bebeği vardı bizde hemen yaparız sandılar bugün 2inci yılımız doldu 14 haftalık hamileyim. Eşimin yengesi gider gelir olmuyosa doktora gidelim ayıp değil günah değil derdi, normal otururken birden şu duayı oku benim yeğenim onunla hamile kaldı derdi, bizim istemediğimizi kabullenemiyordu bir türlü. Korunmayı bıraktık 3üncü ayda hamile kaldım çok şükür hayırlı olsun bile demedi gidip kaynıma hamile olduğumu söylemiş. Bizim ev eski o da alt katta oturur bizim eve hiç bir şey yapılmadı o kendini yeni gelinlerle yarıştırdığı için bütün evine parke yapıldı mutfak banyo klozet duşakabin her şeyi yaptırdı bizim eve hâla çivi çakılmadı
yani kendisi hem eltim hem kaynanam heö görümcem olur ayrıca eltim ve görümcelerimde var
Sizin ki en azından kendi kaynananızmış öyle düşünün üzülmeyin, bebekleriniz beraber büyür artık bebeğinizin arkadaşı olur diye düşünün hayırlısı olsun inşallah
Ay o daha zormuş tam çıldırmalık yani başka işi gücü yok galiba. Sanki herkes evlenir evlenmez çocuk yapmak zorunda bide olmuyorsa söyle yapalım demesi
Çocuk düşünmüyoruz dediğimde eşimin halası ve bu yengesi niye evlendiniz o zaman demişlerdi ben çocuk için evlenmedim şahsen hatta hiç yapmayı düşünmüyordum ama o kadar baskı yapıyorlardı ki her seferinde, psikolojim bozulmuştu acaba çocuğum olmuyor mu diye yani artık susarlar diye yaptım resmen, istedim de yaptım ama hâla erken mi diye düşünüyorum bazen. Bize gelin demezler yengelerine herkes gelin diye seslenir çok tuhaf insanlar şimdi dert yarıştırmak gibi olmasın ama hani sadece hamile kaldıysa kaynananız başka bir derdiniz yoksa sizinle uğraşmıyorsa hayırlı bir bebek olsun diye dua edelim kendinizi üzmeyin, strese girmeyin kendi bebeğinizi düşünün sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah
Yok hiç uğraşmaz öyle iyi birisi hatta ben zor geciriyorum kendisi hep bana çorba yapmaya temizlik yapmaya gelirdi. İşte bazı insanların kafa yapısı çocuk yapmak için evlenmek gibi sanırım ikisi kişi de birbirine yetiyor eğleniyor herkes istemek zorunda değil biz sevgiliyken çok gezdik çok özgürdük yaptığımız işten de kaynaklı evlenince hemen yaptık ama bizi etkileyecegini düşünmeden yaptık inşallah güzel olur sağlıkla gelir
Ne güzel kaynananız iyi biri, eşinizle de anlaşıyorsanız bir sorununuz yoksa siz kendi bebeğinize odaklanın kendi hamileliğinize odaklanın, onun hamile olmasının iyi yanlarını düşünün ne güzel ömür boyu kardeş gibi arkadaş gibi büyüyeceği bir amcası ya da halası olacak diye düşünün. Allah huzur versin ailenize yuvanıza sağlıkla dünyaya gelsin bebekleriniz
Benimki de biz nisanliyken doğum yapmsti bekliyorum aynı performansı ondan Şaka bir yana 49 ile hamile kaldım şuan 6.aydaym 56 kilo oldum yüzüm toparlandı iyi oldum kimi görsem ne kadar güzelleşmssn çok güzel olmuşsun fln diyo kaynanam da o gün geldi ağzın gözün şişmiş deyip morelimi bozup gitti o gün anladım ki kadın benle yarışıyor resmen her ne desem doğru olsa bile tersini diyormuş yeni fark ettim spora yazılmış zayıflamak için haberi gelir büyük ihtimalle nedir bu kaynanalarin bizle olan yarışı
İnsallahhh çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah hepimizin güzel bir yuvası ailesi olur
ya çok belli kıskandığı