Malesef bende aramzdaki soğukluğun nedenini bulmaya çalışıyordum 40 yaşında hiç bir zaman anne gibi veya başkalarının kaynanası gibi davranmadi sebebi buymuş demek
Ben kıskansın diye daha çok uğraşırdım gerçi uğraşmaya gerek yok her şeyi kıskanıyorlar genelde
İnanki hiç bişey yapmıyorum kiskanmasini istemem çünkü kendime yeteri kadar düşmanım var görümcelerim aşırı kıskanç ve tüm akrabaları eşimin o yüzden gidip gelmeyi bile kestim bir de üstüne onun eklenmesine üzülmstm ailem gözümü açtı benim aslında baştan beri öyleymiş de ben fark etmemsim
İyi niyetli yaklaştığın için öyle düşünmemiş olabilirsin zararları olmasın da
Kayinvaliden kaç yaşında canım
Tam yaşını bilmiyorum ama kırklarda
Ay kuzenimin de on beş gün sonra düğünü var. Ve kaynanası 7 aylık hamile. 48 yaşında kadın hamile kalmış Allah vermiş yapacak bişey yok. Oğlunun düğününde hamile olmak varmış
Aynen sanırım ondan canim evet o yüzden uzak duruyorum
Vay be
sesli güldüm… kaynım yada görümcem bebemden küçük olsa ne hissederdim acaba
gerçi hiç görümce yok bende
bayagi guldum postu gorunce
Avoooww
Ben hala gülüyorum
Ne desin garibim
Gerçi benimde 4 yaşında kardeşim var babamın şimdiki eşinden benim oğlan 9 yaşında teyzemi diyecek ne diyeck bende bilmiyorum Allah’tan çocuklar birbirini bilmiyor
Ona bakarsan benim en büyük ablam neredeyse 50 yaşında en küçüğümüz 31 eskiden tamam da şimdi bı tuhaf geldi…
Eskiden erken evlendikleri için erken yaşta kaynana oluyorlardi. O yüzden doğurmaya devam ediyorlardı. Mesela ben ilkokuldayken sınıfta bir erkek arkadaşımız aynı sinifta bı kızın dayisiydi. Kız dayisiyla aynı siniftaydi. Ve çocuğa dayı diyordu sınıfta
Eskiden birde çok eşlilik vardı… babamda öyle olduğu için çok kardeş olurdu
Aynı benimki.de benim 5 sene olmadı,.iki kızı vardı üçüncü kızını doğurdu eltimde su an 3 kızı var, bende 5. Senemde çok şükür 5 aylık hamileyim eltim.gecen gün yine şüphelendi kendinden test falan yaptı. 4. Çocuğu istiyorlar. Bizde de erkek çocuk yok. Erkek olsun diye yapmak istiyorlar benim bebeğim de kız olunca bı daha umitlendiler. Rabbim hayırlısı ne ise onu versin. Kız olsun diye erkek olsun diye çocuk yapılmaz.