Kaynanam da hamile 😲

Abooo dedim okuyunca. Yaaaa nerelisiniz çok merak ettim.

Senin yaşın normal ama… kızında az erken evlenmiş sıkıntı yok… eşimin dayısının karısı 40 yaşında 3. çocuğu doğurdu

2 Beğeni

İsteyerek mi olmuştur sizce sormamışsınzdır da merak ettim yani hasetlikten mi yapıldı ?

1 Beğeni

Samsunluyuz

1 Beğeni

Benden sonra çok konuşuyordu bende istiyorum diye ama bu zamana kadar bir suru de zaman geçmiş yani

@Erva cidden çok şaşırdım trajı komik bir durum :grimacing::face_with_hand_over_mouth: ne diyeceğimi de bilemedim hayırlısı olsun :grinning:

Ne diyim söz konusu kaynana olunca memleketin de bir önemi kalmamış demekki :smiley: Allah kolaylık versin size. Ben şahsen elti gibi kaynana ile yapamazdim. Allah’tan kaynanam etiyle kemigiyle herşeyiyle tam bir kaynana :joy:

Ya çok iyi birisi sadece ne görse yapmak istiyor. Hep yardım eder gelir ben zor geciriyorum hamileliği ama şimdi o da hamile :joy:

Aynı eltim gibi erkek olsun diye o da dördüncüyu düşünüyor üç kızı var ne kadar saçma bir şey yaa hayırsız olursa ya sağlıklı olmazsa kalbimizi bozmayalım kızlar Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Hepsini geç… buda kız oldu diyelim… 5e mi yürüyecek… ömür boyu çocuk mu bakacam ben…saçma geliyor bana

Benim de benden 9 ay küçük bir teyzem var :face_with_hand_over_mouth: Anneannem 45 yaşında hamile kalmış hatta ben bir kere anneannemi emmişim. Bu sebeple teyzelerim aynı zamanda süt kardeşlerim oluyor :joy: ben küçüken bu durumu çok seviyordum okulda herkese söylemek için can atıyordum benden küçük teyzem var diye. Bence çocuklarınız için bu bir sorun olmayacaktır. Sağlıkla doğsunlar inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bı de ne diyo biliyor musun ben çocuk bakmayı hiç sevmiyorum​:grin::grin: yapma o zaman

1 Beğeni

Yaniii… bende aynı kafadayim… bakabilecegin kadar yap… bir arkadaşım tam bir elitlerin savaşı durumunu yaşıyor… 3 çocuğu var… 4. çocuğa hamile kaldı arkadan eltisi hamile kaldı… arkadaşım düşük yaptı… eltisi çocuk yaptığına pişman oldu :rofl:

1 Beğeni

Hey Allahım ya iddiaya çocuk mu yapılır ben bunlara hep çocuk ziyanı diyorum :grin::grin:

Ben millete uysam… Ohoooo… böyle yapanların çoğu çocuklarını dövüyor… azarlıyor… yazık günah

Çocuk sevgisi için, güzel bir çocuk yetiştirmek için çocuk yapmıyorlar birimlerine iddia olsun yarış olsun diye yapıliyo ve sayı arttıkça bunalip sıkılıyorlar maddi olarak da zorluyor çocukların ihtiyaçları bitmiyor sinirlerini çocuklardan çıkarıyorlar. Keşke bütün anne babalar şunu unutmasa ona göre davransa. Çocuk sahibi olmayı bizler istiyoruz bizler seçiyoruz. Çocuklar değil. Anne baba olmak bir tercih. Sevmiyorsan istemiyorsan yapmazsın olur biter.

Ay yok artık ama işte ne için yaptığı belli olmuş

Onlarda ilk gekin hep kiskanilir… arkadaşımda ilk gelin… tuhaf sacma bir durum

Neyseki hiç eltim olmayacak tabi kaynanam erkek dogurursa olabilir cccooook ilerde :rofl:

Onun her yeri elti olsa ne olur :rofl::rofl::muscle: doversin sen onu

1 Beğeni