E ben 39+1 sen 38+3
Vallahi bilmiyorum geçen de senin ki değişikti ya34 haftaya mı düşmüştü ne
Genel haftası değilde bı uzvu herhalde akil sır erdiremedim zaten ben bu cihazlara
Teşekkür ederim desteğiniz için Evet elden bi şey gelmiyor sakince beklemek dışında
Ne demek
Evet galiba öyle 4 tane fotoğrafı var biride bacağı birinde karnı kafası hepsinde farklı farklı yazıyor
@Zühre @betul @Ftmsyh @Kübü @Leyla1991 @Mercimek_ve_annesi
Merhaba hanımlar nasılsınız randevunuz nasıl geçti güzel haberler aldınız mı
Benim randevu iptal edildi yarin sabah gidecegim malasef
11.15te randevu bizim inşallah bir cevap alabilirim sorularıma yoksa sıyırıcam
İnşallah
Teşekkür ederim @Cansu randevum iptal edildi haber gelmesi için bekliyorum ama çooook şükür iyiyiz her şey yolunda
Benimde yarın randevum
Benim bu ay için Randevum yok henuz Bilmiyorum neden bu ay için yok Doktorum 20 kasim Ulturasona gel dedi O zamana kimi bakalım nasil olucam Gelen ayda sezaryan konusmaya Gidicem.hayirlisiyla
Cevap bulabildiniz mi
Merhaba kese göründü ama hafif kanama var.2 hafta sonra tekrar gidecegim biraz tadım kacmadi degil
Kizlar yarin detayli ultrason gideceğim ac tok fark eder mi? Üzerinden 9 sene gecmis unuttum onu
Tok olmak gerekir. Bebeğin hareket etmesi gerekiyor. Hatta girmeden yarım saat önce çikolata ye demişti benim doktorum
Vallahi Cansu inan şiştim. 2 farklı doktora gittim. En sonunda viral olabilir dediler. Ancak o da net değil. Takibe devam ateş inmezse getir dediler.
Bu kadar erken olmamalıydı minik kuzu iyi olsun artık
Aaa benim de öyleydi