Kasım ayı doktor kontrolleri

E ben 39+1 sen 38+3

Vallahi bilmiyorum geçen de senin ki değişikti ya34 haftaya mı düşmüştü ne

Genel haftası değilde bı uzvu herhalde akil sır erdiremedim zaten ben bu cihazlara :rofl:

Teşekkür ederim desteğiniz için :heart: Evet elden bi şey gelmiyor sakince beklemek dışında

3 Beğeni

Ne demek :ribbon:

1 Beğeni

Evet galiba öyle 4 tane fotoğrafı var biride bacağı birinde karnı kafası hepsinde farklı farklı yazıyor

2 Beğeni

@Zühre @betul @Ftmsyh @Kübü @Leyla1991 @Mercimek_ve_annesi

Merhaba hanımlar nasılsınız randevunuz nasıl geçti güzel haberler aldınız mı :bouquet:

4 Beğeni

Benim randevu iptal edildi yarin sabah gidecegim malasef :woman_shrugging:t2:

2 Beğeni

11.15te randevu bizim :smiling_face_with_three_hearts: inşallah bir cevap alabilirim sorularıma yoksa sıyırıcam​:sweat_smile:

2 Beğeni

İnşallah :pray::star_struck:

1 Beğeni

Teşekkür ederim @Cansu :cherry_blossom: randevum iptal edildi haber gelmesi için bekliyorum ama çooook şükür iyiyiz her şey yolunda :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benimde yarın randevum

1 Beğeni

Benim bu ay için Randevum yok henuz Bilmiyorum neden bu ay için yok Doktorum 20 kasim Ulturasona gel dedi O zamana kimi bakalım nasil olucam Gelen ayda sezaryan konusmaya Gidicem.hayirlisiyla

1 Beğeni

Cevap bulabildiniz mi :pensive:

Merhaba kese göründü ama hafif kanama var.2 hafta sonra tekrar gidecegim biraz tadım kacmadi degil

Kizlar yarin detayli ultrason gideceğim ac tok fark eder mi? Üzerinden 9 sene gecmis unuttum onu​:woman_shrugging:t2:

Tok olmak gerekir. Bebeğin hareket etmesi gerekiyor. Hatta girmeden yarım saat önce çikolata ye demişti benim doktorum​:smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Vallahi Cansu inan şiştim. 2 farklı doktora gittim. En sonunda viral olabilir dediler. Ancak o da net değil. Takibe devam ateş inmezse getir dediler.

1 Beğeni

Bu kadar erken olmamalıydı :pensive::pensive: minik kuzu iyi olsun artık :muscle:t2::muscle:t2:

1 Beğeni

Aaa :pensive: benim de öyleydi