Kasım ayı doktor kontrolleri

18 Kasım’da benimki 32 haftalık olacağız çalışabilir raporu alcam ise biraz daha devam etmek istiyorum

2 Beğeni

Benim tekrar 7 ve 9 Kasım’da randevularim var tabi o zamana kadar doğurmazsam :blush:

4 Beğeni

@eceaydın @NeclaKŞ merhaba hanımlar doktor randevunuz nasıl geçti

Pazar gününe denk geliyor ama :see_no_evil:

Sıra bekliyoruz bakalım güzel geçer inşallah. Devlette babalar alınmıyor hep birlikte geliyoduk normalde şimdi eşim dışarda beklicek :sweat_smile:

1 Beğeni

Bazi devlet hastaneleri almiyor mesela ben ilk kontrolle beylikdüzü devlette gittim ufak oğlum kardesimi gorecegim diye iceri girdi benimle dr kizarak disari cikardi bende gicik oldum bidaha gitmedim ikinci kontrole avcilar murat körlüğe gittim almazlar diye düşündüm ama bsktim benden oncekiler giriyor bende esim ve oglum girdik dr hic bir sey demedi ve cok ilgilendi onda devam edecektim ama randevu sorunu yaşıyordum o yüzden özele gectim hayırlısı

1 Beğeni

Evet devlet eşleri almıyor

2 Beğeni

Adana şehir Hastanesi’nde takipli olucam artık. Almadıklarını bi kaç ay önce gördüğüm için hiç teklif etmedim

3 Beğeni

Başta 19 Şubat’tı son adet tarihim. Sonra haftasıyla uyumlu değil diye geç döllenme olmuş son adet tarihi 26 Şubat olarak geçecek bundan sonrasında dediler. Şu an 35+5 normalde. Doktor ultrasona göre haftasına 34 yazalım dedi nerdeyse 2 hafta daha geri attı. Anlamıyorum neden hep böyle değişiyor. İlk nstmdi bu. Nst sonucuna baktı 20 gün sonra kontrole gel dedi. Kilosu 2 buçuk civarı dedi boya bakmıyolarmış. Onun dışında suyun iyi her şey normal dedi pozisyon olarak da normal doğuma uygun sanırım hiç sezaryen lafı geçmedi. 41 e kadar beklicez acil bi şey olursa direkt acilden giriş yap dedi

2 Beğeni

Biraz germişler seni ama bebek sağlıklıymış çok sevindim :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Ne kadar geç doğurursam o kadar evimden uzakta olurum ve düzenimi kuramam. Doğumu kayınvalidemde bekliyorum tayinimiz doğuya çıktığı, hastane sıkıntısı olduğu için. Doğumdan sonra da 20 25 gün burdayız sonra evimize dönebilcez ancak. Bu da beni biraz yıpratıyor. Hakkımızda hayırlısı olsun ne diyeyim…

1 Beğeni

Bazı şeyler için elimizden gelen bir şey yoksa inanın ki kendimizi yıpratmaya da değmez. Olacak şeyleri şimdiden kafamızda olumluya çevirmek, olumlamalar yapmak pozitif düşünmemizi sağlar. Akışına bırakın ve sadece bebeğinizi düşünün :ribbon:

3 Beğeni

@zsnblk arkadaşım merhaba kontrolün nasıl geçti bebiş geliyor mu :baby:t2::rose:

1 Beğeni

@zsnblk bugün mü kontrol

1 Beğeni

Bize doktor geçen ayın 18 inde 4 hafta sonra gelin dedi. Ben direkt kafamda 19-20 si gibi düşündüm :see_no_evil:

1 Beğeni

Bir de benim eşim polis, gecede çalıştığı günler oluyor . Onu hesaplarken yanlış hesap yapmışım.

1 Beğeni

Evet gittik bugün 38+3 olmuşuz kan değerlerim çok düşük dedi kan tahlili istedi eğer düşük olursa damardan verelim dedi daha kanala girmemiş öğleden sonra kan sonuçları için tekrar gidicez :blush:

4 Beğeni

Gittik gittik arkadaşım çok şükür iyi bi sıkıntısı yok 38+3 olmuşuz daha kanala girmemiş yavaş yavaş yavaş girer dedi doktor 40 a kadar beklicez dedi egzersize devam edelim dedi kan sonuçları için öğleden sonra tekrar gidicez bakalım :blush:

3 Beğeni

Aramızda 2 gün yok muydu canım senle

2 Beğeni

Evet 2 gün vardı

1 Beğeni