Kasım ayı doktor kontrolleri

Kasım ayında doktor ziyaretine giden anne adayları deneyimlerinizi bu konu altında paylaşabilirsiniz.

6 Beğeni

Merhaba hanımlar sıradaki doktor randevunuz ne zaman hadi beraber bekleyelim :innocent:

3 Beğeni

Bugün şuan doktora gidiyoruz :face_with_hand_over_mouth::blush:

4 Beğeni

Sali ve carsamba

2 Beğeni

Ömer ve Batuhan doğmak istiyorum der de inşallah doĝurdum haberini alırız @Hava @afrikanın_gelini54

2 Beğeni

Bizim de 18 kasım :smiling_face_with_three_hearts:

5 Beğeni

Valla pazartesi günü ama detaylı usg ye sonra doktoruma

2 Beğeni

Bu ayın 19unda doktor kontrolüm var benim de :nazar_amulet::innocent:

2 Beğeni

Siz bizden bir kaç hafta öndesiniz​:see_no_evil: bende detaylı ultrosonu sabırsızlıkla bekliyorum

3 Beğeni

Bende heyecanlandım pazartesi gününü iple çekiyorum :hugs::heart:

3 Beğeni

:innocent::innocent::innocent::smiling_face: tatlı heyecanlar

2 Beğeni

@Hava abla rüyamda gördüm doğum yapmıştı @ezgi-y yide görmüştüm böyle doğum yaptığını iki gün sonra doğum yaptı :smiling_face: doğum yaptım diyip bı bebek resmi göndermiştin maksat muhabbet yerinden​:hugs:

4 Beğeni

Hadi inşallah bizde sabirsizlikla bekliyoruz bir nefesle kurtulsun inşallah @Hava 'cim doğum hikayesini ayrica bekliyoruz baya uzun olak gibi​:grin::face_with_hand_over_mouth::heart:

3 Beğeni

Hahaha bende bu gece ruyamda gordum dogurdumu

Hadi inshallah

4 Beğeni

:palms_up_together:t3::palms_up_together:t3::palms_up_together:t3::palms_up_together:t3::palms_up_together:t3::palms_up_together:t3::heart::heart::heart::heart::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

4 Kasım da gidicez kontrole teyzeleri :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Hayırlısı olsun inşallah bir avazda al kucağına her ikimizde sağlıklı bir şekilde ama çok tombiş bir bebekti ha ben beyaz :hugs::hugs:

2 Beğeni

Oyyyy ne guzel agzindan bal damliyo Hadi inshallah.

3 Beğeni

21 kasımda gidicem ama neden bilmiyorum :joy:

3 Beğeni