Amin inşallah
@NURAN @Leyla1991 @afrikanın_gelini54
Merhaba hanımlar randevunuz nasıl geçti bebeğiniz nasılmış
Eylül kuş üzme bizi artık
Leyla, bakalım bebek ne yaparken yakalanacak
İpek inşallah doktor 8 cm açıklığın var diyip acil doğumhaneye alır. Sonuçtan haber et
Hahahaha kız korkutma beni şimdi gidiyorum bakacak gelişme yine aynı mı gelismemisse artık dogurtur herhalde
Yanlis hastaneye gittik ordan bizi baska yere gonderdiler orasi degilmis ordan ciktik taksiyle en sonunda hastaneyi buldum kosturmaktan mecalim kalmadi merdivenden hizli cikarken dizlerimin üstüne düştüm parmagimi kestim basima gelmeyen kalmadi bari degseydi ama yok Kizlar hic bir sey anlamadim ben bu isten renkli ultrason cekmediler beyni gozukmedi kalbi gozukmedi 23 haftalikken tekrar gel yok makine bozuldu kg göremiyorum yok önceden icte 2 tane kanama varmis dedi çık dolan tekrar gel dedi gittim tekrar girdim terar goremediler sinirlerim oynadi fetal dna yap yok amniyosentez testi yapalim vs ciktim esime soyledim 5 para etmez dedim o da sıkıntıya gelmiyor yok baska yere gidemem yapti mi yapti tamam baska dr hastane duymak istemiyorum dedi ciktik geldik bide o sinirimi bozdu karman çorman bana elinizde olan devlette cekilmis detayli ultrason var mi atsaniz kafama takıldı
Geçmiş olsun kötü bir hastane tecrübesi olmuş ben hiç yaptırmadım iki çocuğumda ama çok takma dinlenme bak canım benim bir defa öyle oldu gittigime gidecegime pişman olmuştum
Morelim bozuldu ya düştüm sert sekilde parmagimi kestim belimi agrittim bacağım morarmış ona mi yanayim sacma sapan bakildi bastan sagma ona mi yaniyim o kadar perisan olsum onami birde icte 2 tane kanama var bebek gelisimini incelenmesi lazim engelse onlem alınmalıymış sinir moral kslmadi adama diyorum ozele gidrlim yok diyor offfff kafam allak bullak
Hepsi üst üste gelmiş bazen öyle oluyor ya için rahat etsin diye gitsen iyi olur tabi ama eşler bazen ters vakite geliyorlar bir kaç gün bekle oda sakinleşir sonra gidersiniz tabi senin için bir gün bile beklemek zor ama usteleyince iyice huysuz oluyorlar yani benimkinden örnek verecek olursak öyle oluyor bir kaç gün zaman geçse belki oda sakinleşip olumlu bakar
Morelini bozma hiç üzülme bazen o makineler çok yanıltıyor Allah’ın izniyle hiç bişey olmazda çıkmazda içini ferah tut stres yaptıkça daha kötü oluyor kendimden biliyorum bu ara bende çok yıprandım
Benim ikili testim yüksek risk çıktı doktorlar olan riski söylüyorlar kendilerince ama insan çok endiseleniyor amniyon sivisi alinmasi bebek ve anne icin iyi olmadigindan ucreti fazla olan fetal dna testi yaptirdim bir hafta sonuc bekledik canimiz cikti gecmedi sure sonra 99.9 temiz cikti sonucumuz sukurler olsun sonra devlette ayrıntılı doktora gittim kadın o kadar olumsuz konustu ki suan sıkıntı yok ama zaten burdan anlasilmaz sonra sıkıntı çıkabilir aldirabilirsinize getirdi fetal dna yüzde yüz sonuç vermiyor falan biliyoruz dedik ama 99.9 çok yüksek bir oran yani onu hiç dinlemedik genel olarak böyle bir üslup var doktorlarda maalesef
Öyle canım benim adamda ayni sinirini geçerse bakalım devlet diye gidiyoruz ama makinalar tarihi eser özelde de randevum vardi ama o sinirle gidemedik yaaa sans bu isler valla adama bile dedim bende sans olsa anamın karnından erkek dogardi yada yuzum gulerdi nerde bende o sans
Benim arkadaşım da yapti fetal dna biliyorum ama 15 bin istiyorlar o kadar veremem buyuk oglum dershaneye gidiyor onun taksitleri var ev ihtiyaçları vs adam tek çalışıyor nasil vereyim malum ekonomi Rabbime emanet
Kıyamam yaa. Hem hastanede rezil olmuşsun hem de eşin rezil etmiş. Ahh bu erkekler…
Allahtan kimse görmedi düştüğümü ama kizmasini felan bankodaki insanlar duydu kadinlar Allah yardımcın olsun dediler valla benimki sinir oldu mu etrafi bile yakip yikiyor
Aaa kız hep birlikte kocanı pataklamaya geliriz seni üzüp durmasın
pazara diye çık özele git. Senin bu herif niye öyle
parmağın nasıl oldu
Cihaz bozuksa niye yaptırmıyorlar şimdi nasıl anlıcaz
Allah yardımcın olsun özele neden gitmek istemiyor eşiniz
Sen rahat ol sana bişey olmasın gerisi yol alır adamlara geliyorlar arada bacağına Ağrı kremi felan varsa surseydin gece ağrı yapabilir belki önlem al şimdiden
Para ondan çıkıyor nasil fark etmesin bakim kendi dr bi baksin o soyler zaten olmadığını
Bi bilsem hepsi beni buluyor millet ultrason kagidi rapor kağıdı ile cikti ben sacma span birbirine tutturulmuş makina kağıdı ile çıktım
Aksilik geldim mi üst üste gelir. Sıkma canını. Nefes al ve kendini sakinleştir. Bir duş al istersen