Kasım ayı doktor kontrolleri

Lütfen öyle düşünmeyin,olur mu hiç öyle şey :blush:

Bence sakin olmanız çok daha güzel bir şey. Ruhsuz demeyin kendinize. Olaylara karşı daha temkinli bir tutum sergileyebilirsiniz, çok güzel bir özellik bence bu :smiling_face_with_three_hearts:

Temkinli bir duruş mu yoksa bebeği kabullenememek mi bilemiyorum ama bana aitmiş gibi hissetmiyorum hamileliğimden önceki hislerimle şimdiki arasında bir fark yok açıkçası annelik duygusu falan yok yani

1 Beğeni

Allah razı olsun canım gerçekten Rabbim ne derse o olur biliyorum inanıyorum da hayırlısı olsun diyebiliyorum

2 Beğeni

Hormonlardan dolayı bunlar, geçecek :blush:

Ayy ben de 32 haftalık 1150 kilo doğmuşum. Aylarca kuvözde kalmışım. Bebeğim de 35+2de doğdu. İkimiz de çok güçlüyüz. @Zerrinirrez sizinki de çok güçlü olacak merak etmeyin :sunglasses:

2 Beğeni

Tomris’in kime çektiği belli oldu :muscle::heart_eyes::kissing_heart:

1 Beğeni

Aiyyy canım canım Nuran’ım :heart_eyes:

1 Beğeni

İnşallah :blush::innocent:

1 Beğeni

Çok sağol canım valla senin hikayen benim için umut oldu zaten :palms_up_together: zayıf olmasından çok bir hasar olmasından endişeleniyorum erken doğarsa

1 Beğeni

Gönlünü ferah tut :heavy_heart_exclamation: biraz nazlı oluyorlar sadece​:face_with_hand_over_mouth: Gerçi o kadar kusur kadı kısmında da olur :stuck_out_tongue_winking_eye:

2 Beğeni

@Latifebetul merhaba arkadaşım nasılsın randevunuz nasıl geçti

@Dnz_123 Günaydın arkadaşım nasılsın umarım randevun güzel geçer ve güzel haberler alısın :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bugün gittim kontrole yarın şeker yüklemesi için çağırdı bebiş 37 cm 1250 Gr olmuş çok şükür hiç bi şeyi çıkmadı en son doğum tarihi olarak 22 Şubat dedi doğum pozisyonu almış ama erken doğum riski yokmuş çok şükür her şey yolunda yarın da şeker yüklemesine gideceğim

3 Beğeni

Çok güzel :blush:

Aslen ben de 23 Şubat doğumluyum. Kimlikte 20 Mart yazıyor :blush:

2 Beğeni

Bende 18 Şubat doğumluyum keşke tam aynı gün olsa çok iyi olurdu

1 Beğeni

Belli mi olur, bakarsıno gün gelmeyi tercih eder :blush::smiley:

1 Beğeni

İnşallah canım :two_hearts:

1 Beğeni

Çok şükür :innocent:

1 Beğeni

Ben bebeğime normalde 3 hafta önce kavuşacağım, inşallah aralığın 6 sinda oğlum dünyaya gelecek :smiling_face_with_three_hearts:

Teşekkür ederim :two_hearts: