Balım merhaba, ben doktorumla ayın 24’ ünde bir sorun yaşamıştım. Onun önerdiği istanbulun en iyisi dediği perinatoloğa gidicektim. İstanbulda yaşayanlar bilir doktorun yeri caddebostanda , kendi doktorumla problem yaşayınca onun önerdiği yerede gitmek istemedim. Ayın 11 inde tam 24 haftasında oluyor bebişim o zaman detaylı ultrasona gireceğim. Benim eski doktorum diye bahsedeyim artık doktor-hasta ilişkisini en son kontrolde biraz aşmıştı, bebeğin kordonunda bulunan 3. Damarı kendisi görmeyip sonradan ben prof 2 doktora ve devlete gidince biraz bozuldu herhalde , bana zorsun diye imalar yapmıştır. Sen zorsun , senin terapi alman gerek vs gibi…
1 Beğeni
Cevabını aldı ama yaşanmaması gereken bir tecrübe oldu benim için, bu yüzden o doktor gibi görünen doktorun önerdiği bir başka doktorda detaylı ultrason yaptırmak istemedim.
1 Beğeni
Evet hatırlıyorum umarım tekrar o diyalogları yaşamazsınız hamilelikte güzel hatıralar biriktirmek varken şu yaşadıklarınız çok üzücü
1 Beğeni
Bu konu 29 gün sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.