Kasım ayı doktor kontrolleri

Bebek doğasıya kadar bence böbreğinin boyutu normal olur bir kaç anneden de öyle duydum sanırım doğum yakınken tekrar detaylı ultrasina girmen gerekecek

2 Beğeni

Hayırlı olsun bugün detaylı ultrasonunuz nasıl geçti :blush:

2 Beğeni

Çok şükür cok sevindim :star_struck::smiley:

2 Beğeni

Bence yüreğini ferah tut kendini de suçlama :blush: kalp atışıni duyunca neler hissettin :innocent:

1 Beğeni

bekliyoruz hala girdik herşey yolunda ama yüzünü göstermedi göstersin diye dolaşıyoruz

1 Beğeni

İnşallah geçer ya ne lazimsa yapmaya hazırım valla yeterki saglikli olsun

3 Beğeni

Rica ederim :smiling_face_with_three_hearts::hibiscus::palms_up_together: Amin amin amin :palms_up_together:

1 Beğeni

@anon60599824 merhaba randevunuz nasıl geçti

Amin arkadaşım :palms_up_together:t2:

Anneyi meraklandırıyor sıpa :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bende yarın gidicem kontrole bakalım ne diyecek dr

1 Beğeni

Pek iyi değil benimde. 30 gram almış sadece geriliğimizin sınıra yaklaştığını söyledi doktor. Şu an 33. Haftadayım gerilik 3 haftayı bulursa 35. Hafta bulmazsa 37. Hafta doğumu yaparız dedi

3 Beğeni

:pleading_face: sen elinden geleni yapıyorsun

2 Beğeni

Ayın 1 inde de benim randevum var bakalım nasıl geçecek

1 Beğeni

Canım pazartesi günü kontrol var benim bugün aşı olduk

Sen çok çabaladın canım, hiç üzülme :heart:

1 Beğeni

Merak etme bacım ben de aynı durumda doğmuşum 7 aylık doğmuşum ve 1250kilo doğmuşum bir ciğerim diğerinden küçükmüş anneme bu çocuk sakat doğar ya da sakın panik olma ölür karnında çok sürmez alalım demişler ben doğunca mucize bebek demisler o kadar küçük imisim hiç kilo alamamis organlarım tam gelişmemiş Ama yaşatacak olan Allah ya ben evet çok küçük imisim annem hep der ellerinden karşı duvar gözükürdü bir de ağlamazmisim hiç hep kulağını dayarmis yaşıyor mu diye o derece küçük ve güçsüz imisim bir ay kuvezde kalmışım sonra daha küçük olduğum için ısınmam diye pamuklara sarmış beni ve bak büyüdüm hiçbir eksikliğim yok yaşıyorum Elhamdülillah ve şimdi ben de anne olacağım Allah izin verirse demem o ki doktorlar her şeye kadir değil gaybı bilen de kudreti yeten de Allah’tır üzüp kendini ve çocuğunu yorma Allah’ın izniyle hiçbir şey olmadan yavrunu kucağına alıp büyütecek sin

5 Beğeni

Ha bir de fiziki bozukluk felan diyorlardı yani bildiğin sakat engelli demişler ancak elhamdülillahi külli hâl ki hiçbir sıkıntım yok ecik çabuk hasta oluyorum bakteri mıknatısı gibiyim o kadar :sweat_smile:her kış ilk gribi ben olurum sonra sonra duzelirim hasasim bisaz ama tabi herkese göre değişir senin yavrun da öyle olacak diye bir şey yok o benim simarikligim biraz :sweat_smile:ya da annem korkup kat kat giydirdigi için bağışıklıligim guclenemedi biraz da mikrop bakteri ne varsa almak lazım küçükken her şeyden korkmak bağışıklığa etkili oluyor sanırım @Zerrinirrez

4 Beğeni

Çıkmadık candan ümit kesilmez diye boşuna dememişler :smiling_face_with_tear:

Benim ablam da 1200 gr doğmuş. Doktorlar 3 gün mühlet vermişler yaşaması için ama yaşadı çok şükür. Hiçbir sağlık sorunu da yok. Allah işte, cana can vermesini biliyor

3 Beğeni

İnşallah birşey olmayacak diye düşünüyorum umut ediyorum dua ediyorum. Ayy ben çok ruhsuz bir insanımdır ya hiç heyecan falan olmadı sadece yüzümde bi tebessüm oldu o kadar. Öğrendiğimde de hiç heyecan olmamıştı kendimi de hamile gibi hissetmiyorum zaten sanırım ben de var bir sorun :pleading_face:

1 Beğeni