İnşallah herşeyin hayırlısı olsun ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Amin arkadaşım
@Betül @mev.mev @Rabia @Ummuhannur @Cansu.ylmz merhaba hanımlar randevunuz nasıl geçti güzel haberler aldınız mı ![]()
@Nagiş hanım nasılsınız müjdeli haber geldi mi ![]()
Birazdan gidicez bakalim cok heyecanliyim insallah güzel haberlerle dönerim
Bende bekliyorum daha @Cansu
Suyum fazla bebeğin gelişimi önce sağ böbreği büyük hiç güzel haberler alamadım![]()
Sıkma güzel canını herseyin vardır bir caresi yeterki sen moralini yüksek tut neye inanırsan o olur konuş bebeginle sen cok güclüsün ben senin yanındayim hersey yolunda gidecek huzurla kollarıma alıcam seni ikimizde cok sağlıklıyız falan dee herseyin bası moral bebegin senin duygularini da hissediyor dualarim seninle en güzeel şekilde sonlansin bu hamilelik süreci saglicakla kavusun bebisinle .![]()
@Cansu.ylmz
Ağlayarak okudum
çok güzel moral oldu çok teşekkür ederim
Kıyamam ağlarsanda hep mutlulukdan olsun insallah sende bebisinde cok güclüsünüz az bi yolunuz kaldı ben inaniyorum ben dogurdum deyip minik yaramazin resmini paylasacaksin bizimle sağlıklı bir sekilde sende inan lütfen ![]()
@Cansu.ylmz
Ya çok teşekkür ederim ![]()
inşallah ya
4lü tarama yaptırdık herşey yolunda çok şükür yarında detaylı ultrason yaptıracağız ![]()
![]()
![]()
Detayli uĺtrasyona girdim cok sükür hersey yolunda.bebegin eşi de yukari cikmis.cok sukur hersey güzel.darısı bütün hamislerin basina
Hiç canını sıkma desem de sıkacaksın biliyorum ama yanında olduğumu bil olur mu ? Gerçek anlamda söylüyorum bunu ![]()
Çok teşekkür ederim ![]()
Kalp atışını duyduk biz
şimdilik herşey yolunda
Ben 1 haftalık hamileymişim ama haberim yoktu bilmiyordum adetime de 1 hafta vardı daha ondan şüphemde yoktu.karın tomografisi çekildi ilaçlı sonrasında 3 tane ilaç karıştırıp serum verildi ağrım geçmeyince arveles ve buscopan yapıldı iğne sonrasında da ben ilaç kullandım. Birde dostinex kullanıyordum. Doktor kesin hasar almıştır bebek alalım diyerekten çok umutsuz konuşmuştu ama sonrasında başka bir doktora daha gittik bakalım şimdilik herşey yolunda 6+3 deyim
Geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah sağlıklı şekilde dünyaya gelir minik kuş
sonradan duzeliyormus sanırım
Ay inşallah düzelir ya psikolojim bozuldu artık ![]()
Geçecek inşallah Allah izniyle ![]()
Doktorlar yakın takipte olur . Minik prens vakti gelince sağ salim annesine kavuşacak inşallah ![]()
Amin inşallah çok teşekkür ederim dualarınız için sizde sağlıklı bir şekilde kucaginiza alırsınız inşallah![]()
![]()
@Sanem @Zerrinirrez @Özge67 merhaba hanımlar nasılsınız randevunuz nasıl geçti ![]()