Kasım anneleri hazırmıyız 🥹

Vallahi suanda 40 haftalik olduk ama halen dohmayi dusunmuyor heralde yaa sezeryandan korkuyorum artik yapacaklar diye insallah olmaz cnku ilk dogumum normaldi​:grinning_face:

1 Beğeni

Rabbim yardimcin olsun seninde insallah kac haftalik oldun sen acaba :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

36+2 ama oğlumun durmaya niyeti yok kaç gündür sancı çekiyorum :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Kiz gegen gece sanki adet olacakmsm gibi agrilarim vardi :face_holding_back_tears::joy: dedim acaba geliyor mi

1 Beğeni

Normal sancilar bende de var ama halen icerde kalmaya direniyor :grinning_face:doktirda soyledi bana erkek cocuklar gec geliyormus :joy:

1 Beğeni

kızlar ben bugün bebişimi kucağıma aldım bekleyen anneler de hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza alın inşallah :face_holding_back_tears::pink_heart:

5 Beğeni

Gözünüz aydın canim sağlıkla büyüsün inşallah yarın sabah da ben gideceğim sezeryana :blush:

3 Beğeni

Allah analı babalı büyütsün canım darısı bizlere

2 Beğeni

Yaaaaaa hayırlı olsunnnnn :face_holding_back_tears::sparkling_heart:

1 Beğeni

Benim oglanın şansını zorlayışı kız Heran gelebilir Heran gelebilir diyorlar ağzına tükürüyor sancılardan ama gelmiyor açılmam olmuyor eve gönderiyorlar :joy:

Son doğum tarihiniz kaçı bayağı sancı çıkmış

1 Beğeni

Kasımın 29 diye hesaplıyor burası 36 dayım daha

Tam 40 hafta olarak mı hesaplıyor doktor

Hayırlı uğurlu olsun kaçta geldi hafta olarak

1 Beğeni

Aynı ilerliyoruz seninle canım bende 36+2 deyim ama tık yok doğsun istiyorum artık akşamları çok kötü oluyorum

38.0da planlı sezaryen

38+3deyim geçen hafta sancim çıkmadi hiç ya ondan önceki haftada az vardi asdfgh bugün muayene var alttan da bakicakmis. su bacak bacak üstüne atiyolar ya onu denedim iki bacakta kalkmadi adfgjj

1 Beğeni

Amin rabbim anali babali buyutmeyi nasip etsin darisi bizim basimiza inşallah​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benim 34 ten beri bacak kalkmıyor bacım :joy:

ne sancı çıktı nstde ne açılmam var :rofl: doktor sürpriz yapmazsa son ani beklicek herhalde dedi son 10 gün sağlıkla gelirler inşallah :cherry_blossom: