Ay benimde sancım çıkmıyor ilk gebelik şuan 40+2 pazartesi tekrar gidicem hiç gelesi yok gibi kendiğinden normal bi şekilde gelsin diye bekliyoruz ama bakalım daha ne kadar bekleriz bilmiyorum ![]()
valla geçmiyor son günler ya doğsun istiyoruz senin de geçmiş bide inşallah sag salim alırız kucağımıza
Hangisi daha kotu acaba bilmiyorum erken doğum riskiyle yasamak mi yoksa gec dogmasi mi ![]()
ikiside shshshsj bi an önce dogsun istiyorum artık doğum korkusu artiyo gün geçtikçe çünkü hddhsj
Ben 38+6 da elendim darısı başınıza kızlar sağlıkla geldi prensesim
Ben deee bi yandan da erken dogmasin diye yemedigim igne ilac fitil kalmiyor jfjsjfj
Bende aynı durumdaydım şimdi doğsun diye uğraşıyorum ![]()
Bence her ikiside yani en normali 39 haftalar gibi geliyor
bakalım bekliyoruz yapacak bişey yok
Amin canım inşallah herşeyi deniyorum bakalım onun da bi vakti zamanı var elbet ama işte sabırsızlanıyoruz artık ![]()
Erken dogum riskiniz mi vardi
Evet erken doğum riskim vardı en başından beri
Demekki korkulacak bir durum değilmiş hayatimi kisitladi doktor resmen tuvalet dışında ayaga kalkma diyor ![]()
Ayyy bana da aynısını dedi hayatım şu an 37 ye girdik çok şükür iğneler fitiller serumlar yok açılma yok asla su içmeye bile kalkma ![]()
![]()
İcim bi rahatladi ya tesekkur ederim ozellikle ultrason doktoru oyle bi korkutuyor ki yok iste serviks boyun cok kisa bu haftalarda 3,5 4sm olmasi gerekiyo bilmem ne. Benim de 2,89sm idi en son işte 33haftada
Ya vallahi varya benimde ödüm koptu vallahi hamur da açtım evimide temizledim gezdim de aha bak 37 +1 gelmiyor sancıdan da öldüm ama
Yalanci sancilarmis bunlar bana da oldu iste o yuzden doktor yat dedi erkenden dogabilirmis ama suan zimba gibiyim hic yatmiyorum ![]()
Doğuma yakın bir enerji yüklemesi olmuyormuş ama bana sağlık ocağındaki ebem o enerjiyi dogumdan sonra bebeğine harca dedi kendini yorma max 2 saat ayakta kal dedi
Kızlar Biz elendik 39+5 olarak dun dogduk rabbim diger hamilellerin yardimci olsun ![]()
Gözün aydın hayırlı olsun ![]()
![]()
Tebrik ederim benim de 40+4, bugün yatışım verildi bakalım ![]()