Ay ay ay çok az kaldıııı hazırmısınız anneler bebişker nasıl neler hazır neler değil
walla bi kac elbise disinda bisey almadim desem
33 gunum kaldi biraz kiyafetler bodiler ay aldim sonuda yataqin filan alacam kayin valdem almiş kendi başka şeyleri
- haftadayim yarin kontrol varr herseyi hazir oglusumuzu bekliyoz inşallah sağlıkla gelsin
ayyy daha dün gibi beta hormonu sonuçlarını yazdığın buraya zaman çok hızlı sağlıkla al inşallah kucağına
Aralık dediler ama Kasım’da da gelebilir diyor doktor. Sayılır mı
Daha yeni yeni alışverişe başlıyorum kasım başında alışverişi bitirmeyi düşünüyorum sağlık olsun da
Kız dogurucaz nerdeyseeee
Ütülendi yıkandı mı kıyafetler çantalar hazır mııı
Ayyyy İniAllah hadi bakalım paşa tek nefeste gelir inşAllah
Herşeyi hep birlikte yaşadık herşeye şahit oldunuz heyecanıma üzüntüme şimdi ise yine birlikte oglumun doğumuna kalan son günlerin heyecanını yaşıyoruz iyiki varsınızzz
Sayılır anam sayılır ha Kasım ha aralık sağ Salim gelsinler deeee benim çocuk normalde Kasım da ekimde gelmeye niyetlendi otur oturduğun yerde dedim bakalım
her halükarda hazırlıklı olalım bacım
Öyle öyle . Sen neler aldin? Neden baslicam bilmiyim
Benim doqum yapacaqim hasdanede hic bi şey isdemiyolar sadece hasdane cikşi biti aldiklarmda kaynanamla teyzem utleyib yikayacaklar
herşey hazir hastane çantası falan 36+1deyim bugün Kontrolle gittim boyu 50cm olmus gecen hafta 47 cmdi doguma kadar kac olur kim bilir inşallah kıyafetleri olur