Kasım anneleri hazırmıyız 🥹

Ay ay ay çok az kaldıııı hazırmısınız anneler bebişker nasıl neler hazır neler değil :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

:sweat_smile: walla bi kac elbise disinda bisey almadim desem

1 Beğeni

33 gunum kaldi biraz kiyafetler bodiler ay aldim sonuda yataqin filan alacam kayin valdem almiş kendi başka şeyleri

1 Beğeni
  1. haftadayim yarin kontrol varr herseyi hazir oglusumuzu bekliyoz inşallah sağlıkla gelsin​:heart_hands:
2 Beğeni

ayyy daha dün gibi beta hormonu sonuçlarını yazdığın buraya zaman çok hızlı sağlıkla al inşallah kucağına :purple_heart:

1 Beğeni

Aralık dediler ama Kasım’da da gelebilir diyor doktor. Sayılır mı:sweat_smile:

Daha yeni yeni alışverişe başlıyorum kasım başında alışverişi bitirmeyi düşünüyorum sağlık olsun da

1 Beğeni

Kız dogurucaz nerdeyseeee :joy:

Ütülendi yıkandı mı kıyafetler çantalar hazır mııı :joy:

Ayyyy İniAllah hadi bakalım paşa tek nefeste gelir inşAllah :face_holding_back_tears::smiling_face_with_three_hearts:

Herşeyi hep birlikte yaşadık herşeye şahit oldunuz heyecanıma üzüntüme şimdi ise yine birlikte oglumun doğumuna kalan son günlerin heyecanını yaşıyoruz iyiki varsınızzz :face_holding_back_tears::heart::heart:

1 Beğeni

Sayılır anam sayılır ha Kasım ha aralık sağ Salim gelsinler deeee :joy: benim çocuk normalde Kasım da ekimde gelmeye niyetlendi otur oturduğun yerde dedim bakalım :joy: her halükarda hazırlıklı olalım bacım :joy::joy:

1 Beğeni

Öyle öyle . Sen neler aldin? Neden baslicam bilmiyim

Benim doqum yapacaqim hasdanede hic bi şey isdemiyolar sadece hasdane cikşi biti aldiklarmda kaynanamla teyzem utleyib yikayacaklar​:rofl:

herşey hazir hastane çantası falan 36+1deyim bugün Kontrolle gittim boyu 50cm olmus gecen hafta 47 cmdi doguma kadar kac olur kim bilir inşallah kıyafetleri olur​:rofl: