Kasım anneleri hazırmıyız 🥹

herşey hazır sadece günümü bekliyorum :face_holding_back_tears::pink_heart:

2 Beğeni

Kaç günün var

Azerbaycanda

Erken doğum diyorlar 35. Haftamdayım

Benide alsana gıııı

Oyyy benimde öyle :face_holding_back_tears::heart_hands:t2:

Mantıklıymış ben ağlamaktan aklıma gelmezdi herhalde :joy:

Evettt hazır sayılırız :baby_bottle::baby::heart::hatching_chick::hatching_chick::palms_up_together:t2::hugs:35 haftalığız

Bizimde birkaç kıyafet haricinde pek birşey almadık lakin acilen doğum çantamı hazırlamam gerektiğini hissediyorum :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

bende Instagramda görmüştüm :rofl:

1 Beğeni

Aşırı mantıklıymış ama :joy::joy:

Ben de hazırladım hemencecik hazırla :joy:

Bende 38+0 oldum Oglusumu Bekliyorum ama halen tik yok acaba erkek cocuklari geç mi doguyor arkadaslar bilgi varmi :grinning_face: Bizimde kis bebegi hazirliklar hepsi Tamam

1 Beğeni

Vallahi bacım ben be iki bacımın da bebeği erkek ücünüzün de ağzına sıctılar hastanede sürünüyoruz erken doğum şeysi yüzünden :joy:

1 Beğeni

Ay kaç kez deneyip başarısız olduğunu yazdığın zamanlar geldi aklıma., ben o zaman gebe idim şimdi bebem 5. Ayına girecek Az evvel fotosunu çektim 29 Ekim konseptli, zaman acımasız oldugu kadar muhteşem şeyler de yaşatıyor . Su gibi geçmiş, sağlıkla kucağına al bebeni inşallah ::))))

1 Beğeni

Aminnnnnn rabbim sağlıklı uzun ömür versin sana da bebeginede bende sabırsızlıkla bekliyorum oğlumu kucağıma almaya hayat hala acımasız ama süprizlerle dolu :face_holding_back_tears::heart:

1 Beğeni

6 kasım sezeryan günü verdi bana bu 3. Ama nedense çok tedirginim ve heyecanlıyım geri sayım başladı gun de geçmiyor sonlarda ağrım sızım da korkuyorum sanırım biraz​:pensive_face:

1 Beğeni

Kıyamamammmm olur öyle şeyler bende çok gergin heycanlıyım çok norma rabbim sag Salim kucağına almayı nasip etsinn canım benim :heart::heart_hands:t2:

1 Beğeni

Ay benim ilk olacak 4kasım için günümü aldım heyecandan cok sinir stres var nedense sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :face_holding_back_tears::pink_heart:

2 Beğeni

Aminnn inşalllah​:revolving_hearts:

1 Beğeni

İnşallah canım sağlıkla gelsinler​:revolving_hearts:

1 Beğeni