herşey hazır sadece günümü bekliyorum ![]()
![]()
Kaç günün var
Azerbaycanda
Erken doğum diyorlar 35. Haftamdayım
Benide alsana gıııı
Oyyy benimde öyle ![]()
![]()
Mantıklıymış ben ağlamaktan aklıma gelmezdi herhalde ![]()
Evettt hazır sayılırız ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
35 haftalığız
Bizimde birkaç kıyafet haricinde pek birşey almadık lakin acilen doğum çantamı hazırlamam gerektiğini hissediyorum ![]()
bende Instagramda görmüştüm ![]()
Aşırı mantıklıymış ama ![]()
![]()
Ben de hazırladım hemencecik hazırla ![]()
Bende 38+0 oldum Oglusumu Bekliyorum ama halen tik yok acaba erkek cocuklari geç mi doguyor arkadaslar bilgi varmi
Bizimde kis bebegi hazirliklar hepsi Tamam
Vallahi bacım ben be iki bacımın da bebeği erkek ücünüzün de ağzına sıctılar hastanede sürünüyoruz erken doğum şeysi yüzünden ![]()
Ay kaç kez deneyip başarısız olduğunu yazdığın zamanlar geldi aklıma., ben o zaman gebe idim şimdi bebem 5. Ayına girecek Az evvel fotosunu çektim 29 Ekim konseptli, zaman acımasız oldugu kadar muhteşem şeyler de yaşatıyor . Su gibi geçmiş, sağlıkla kucağına al bebeni inşallah ::))))
Aminnnnnn rabbim sağlıklı uzun ömür versin sana da bebeginede bende sabırsızlıkla bekliyorum oğlumu kucağıma almaya hayat hala acımasız ama süprizlerle dolu ![]()
![]()
6 kasım sezeryan günü verdi bana bu 3. Ama nedense çok tedirginim ve heyecanlıyım geri sayım başladı gun de geçmiyor sonlarda ağrım sızım da korkuyorum sanırım biraz![]()
Kıyamamammmm olur öyle şeyler bende çok gergin heycanlıyım çok norma rabbim sag Salim kucağına almayı nasip etsinn canım benim ![]()
![]()
Ay benim ilk olacak 4kasım için günümü aldım heyecandan cok sinir stres var nedense sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ![]()
![]()
Aminnn inşalllah![]()
İnşallah canım sağlıkla gelsinler![]()