Bende çok çektim kabızlıktan. Bol bol sıvı tüketmeye çalış ve tuvaletde ıkınmamaya çalış canım.
Ben 5.haftadayım çok karnım ağırıyor ve çok şişkinliğim oluyor yemek yiyince hemen midemde kramplar oluyor bir çözümü var mı acaba
Aramıza hoşgeldin @Ecenur41
Gebeliğin hayırlı olsun
Çok normal bir durum. Ani hareket yapma ve her yemekten sonra hemen uzanmayıp bir 20 dk gezinip sonra yavaşça ayağının altına yastık alarak dinlenirsen rahatlarsın
Merhaba ben de 7.haftamdayim. siskinlik ve mide bulantisi bende de var ayrica yaklasik 10 gundur kanamam vardi dr igne verdi kanamalarim durdu ama lekelenmelerim hala bitmedi
Bolca dinlenin olur mu ? Bu haftalar biraz riskli
Merhaba @Ecenur41 hoşgeldiniz benim gazdan dolayı şişkinliğim çok olurdu
İnşallah yakında biter benim de düşük riskim 3 ay sürmüştü.
Merhaba @Damlaa hoşgeldiniz dinlendiğiniz zaman geçiyor olmalı dayanılmaz bir ağrı olursa lutfen doktorunuza söylemekten çekinmeyin gebeliğiniz hayırlı olsun
İlk hamileliğim karnımq ara ara sancı giriyor normal mi
Dinlenince geçiyorsa korkmayın hamilelik başlı başına sancılı bir süreç
Ya teşekkür ederim
Aramıza hoşgeldin @Zeynep_1 gebeliğin hayırlı olsun canım kasik ağrısı cok normal rahim genisliyor ama ağrıların dinlenince geçmiyorsa ve buna kanama da eslik ederse en yakin sağlık kuruluşuna gitmelisin canim bilgin olsun
@Leyla1991 ara ara oluyor teşekkür ederim hoş buldum
canim benimde ilk gebelik inanki 13+5 gunlugum halaa sancilarim oluyo kanama yoksa korkma
@pinar123 Kanamam yok canım ya ne güzel sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Aramıza hoşgeldin @Zeynep_1
Gebeliğin hayırlı olsun
Hamileliğin doğal belirtilerinde var maalesef bu da. Geçecek ama merak etme
@NURAN hoş buldum canım teşekkür ederim
Merhaba @Zeynep_1 hoşgeldiniz dinlendiğiniz zaman geçiyorsa endişe etmeyin
Karın ağrisi baslarda oluyor mu üşümüşm gibi