Karında ağrı

Bende çok çektim kabızlıktan. Bol bol sıvı tüketmeye çalış ve tuvaletde ıkınmamaya çalış canım.

2 Beğeni

Ben 5.haftadayım çok karnım ağırıyor ve çok şişkinliğim oluyor yemek yiyince hemen midemde kramplar oluyor bir çözümü var mı acaba

1 Beğeni
1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Ecenur41

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Çok normal bir durum. Ani hareket yapma ve her yemekten sonra hemen uzanmayıp bir 20 dk gezinip sonra yavaşça ayağının altına yastık alarak dinlenirsen rahatlarsın :blush:

Merhaba ben de 7.haftamdayim. siskinlik ve mide bulantisi bende de var :pensive: ayrica yaklasik 10 gundur kanamam vardi dr igne verdi kanamalarim durdu ama lekelenmelerim hala bitmedi :pensive:

2 Beğeni

Bolca dinlenin olur mu ? Bu haftalar biraz riskli

Merhaba @Ecenur41 hoşgeldiniz :bouquet: benim gazdan dolayı şişkinliğim çok olurdu :smiling_face_with_three_hearts:

İnşallah yakında biter benim de düşük riskim 3 ay sürmüştü.

Merhaba @Damlaa hoşgeldiniz :bouquet: dinlendiğiniz zaman geçiyor olmalı dayanılmaz bir ağrı olursa lutfen doktorunuza söylemekten çekinmeyin gebeliğiniz hayırlı olsun :rose:

1 Beğeni

İlk hamileliğim karnımq ara ara sancı giriyor normal mi

1 Beğeni

Dinlenince geçiyorsa korkmayın hamilelik başlı başına sancılı bir süreç :blush:

2 Beğeni

Ya teşekkür ederim

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin @Zeynep_1 gebeliğin hayırlı olsun canım :tulip: kasik ağrısı cok normal rahim genisliyor ama ağrıların dinlenince geçmiyorsa ve buna kanama da eslik ederse en yakin sağlık kuruluşuna gitmelisin canim bilgin olsun

1 Beğeni

@Leyla1991 ara ara oluyor teşekkür ederim hoş buldum :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

canim benimde ilk gebelik inanki 13+5 gunlugum halaa sancilarim oluyo kanama yoksa korkma

1 Beğeni

@pinar123 Kanamam yok canım ya ne güzel sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Zeynep_1

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Hamileliğin doğal belirtilerinde var maalesef bu da. Geçecek ama merak etme :smiling_face_with_three_hearts:

@NURAN hoş buldum canım teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Merhaba @Zeynep_1 hoşgeldiniz :bouquet: dinlendiğiniz zaman geçiyorsa endişe etmeyin

Karın ağrisi baslarda oluyor mu üşümüşm gibi

4 Beğeni