Karında ağrı

Dinlendiğiniz zaman geçiyorsa korkmayın

2 Beğeni

Kızlar 16 haftalık hamileyim ve çok ağrım var karın ağrısı geçmiyor normal mi acaba sizce

1 Beğeni

Benimde o haftalarda ağrım oluyordu. Ağrı hassas bir konu muhakkak takip edin rahim genişlemesinden kaynaklanan ağrılar oluyor bunlar normal. Akıntınız lekelenmeniz var mı? Düşük ağrısı dayanılmaz bir ağrı oluyor demişti doktorum. Geçmezse bir doktora görünün bence

2 Beğeni

@anon60599824 Mucize Anneye hoş geldiniz :orange_heart:

Hormonlardaki değişimler, rahim etrafındaki kasların esneme ve gerilmesi nedeniyle oluyor. Dinlendiğinizde geçiyorsa korkmayın.:blush: Şimdi nasılsınız.

1 Beğeni

Merhaba @anon60599824 hoşgeldiniz :bouquet: dayanılmaz bir ağrıysa kesinlikle hekime bilgi verin onun dışında bol bol dinlenin kanamanın yoksa korkmayın

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldiniz :purple_heart: @anon60599824

Ara ara bende de oluyordu. Dinlendiğinizde geçmiyorsa doktorunuza danışınız :blush:

Geçmiş olsun :pray:

1 Beğeni

Evet çok ağrım yüzünden bi gece hastanede yattım düşük ağrısını biliyorum ilki düşük oldu benim bu ikinci ama ağrı bir türlü geçmiyor

2 Beğeni

İlk gebeliğim 8+6 bugun çok karın ağrım var başına gelen oldumuu

3 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Damlaa

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Çok normal, her gebe yaşıyor nerdeyse. Dinlendiğinizde geçiyorsa korkmayın

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin @Damlaa bu ağrılar normal canim dinlenince geciyorsa korkma yok artiyorsa mutlaka dr kontrole gidince bilgi al

Bende 7+5 im aşırı kabızlık ve kasık ağrısı çekiyorum. Doktorum rahmin genisledigi için diger organlara baski yapiyor ondan normal dedi insallah baska bi sıkıntı cikmaz

1 Beğeni

O belirtiler bende de var bana da aynı şeyi söylediler :blush:

1 Beğeni

Teşekkür ederim söylemiştim doktora ama normal demişti bugun biraz daha şiiddetli oldu sadece anlayamadım ama kabızlıkdan da olabilirmi acaba

3 Beğeni

Dikkat et fazla agir is yapma kendini bu aralar yorma dinlen canim kabizlık varsa bol bol sivi tüket posali ye

Tabiki oluyor çünkü bebise yee aciliyor icerde oda bagirsaklara falan hep baski uyguluyor ama doktor 14 15. Haftadan sonra vücudun artik alışır ve normale döner demişti beklemekte fayda var ama asiri asiri asiri siddetliyse bi gidip gorunebilirsin

1 Beğeni

Günde 3 litreye yakın su içiyorum ama iş dolayısıyla çok dinlenemiyoruz tabi :blush:

3 Beğeni

Ara ara gelen giden bi sancıydı ama şuan iyim hamdolsun şüplendiiğimde hemen giderim kan uyuşmazlığından dolayı biraz tehlikemiz var :frowning:

1 Beğeni

Allah yardimcin olsun Allah saglikla mutlulukla kucağına almayi nasip etsin. Ama onunda artık aşısı var cok korkulacak bisey degil. Ama normal dogum istiyorsan biraz zor gibi :pensive:

2 Beğeni

Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah sağ salim hepimiz kucağımıza alalım da normal doğum sezeryan farketmez :palms_up_together:

2 Beğeni

7.haftada çok kasık ağrısı oluyormuş ben dün çok şiddetli yaşadım acile gidecektim ama bri türlü taksi bualamadım sonra uzandım uyumuşum geçti ELHAMDÜLİLLAH. Çok korkutuyor bazen ama normalmiş

2 Beğeni