Karında ağrı

Arkadaşlar aranızda hamileliğin ilk haftalarında şiddetli karın ağrısı yaşayan oldu mu :pensive:beni bi korku aldı evde de tek olunca her şeyden nem kapar oldum geçmiyor yaa yaklaşık yarım saattir fena oldum resmen ter basıyor falan, :sob:

1 Beğeni

İlk haftalarda yerleşme olduğuna göre ağrının olması normal.Hatta belde bile ağrılar oluyor. Regl ağrısı gibiydi bende mesala.

2 Beğeni

Aynı benim de öyle dizlerim de ağrırdı regl olduğumda şu anda öyle çok korktum yaa gurbette yalnız olunca insan en küçük şeyde bile korkuyor hamile olduğumu unutup ani hareket edince bile korkuyla bekliyorum :pensive:

1 Beğeni

Korkma.Haklısın insan bazen beynini kontrol edemiyor aklına kötü kötü şeyler getiriyor.Birde gurbetde yalnız olunca 2kat endişeli oluyor. Sabrlı olmanı,dinlenmeni,bebeğinle konuşmanı öneriyorum.Her zaman ona hatırlat “Anne seni çok istiyor”

1 Beğeni

Bol bol dinlenin dinlendiğinizde geçiyor mu? İlk 3 ay kendinizi yormayın

1 Beğeni

Merhabalar 22 haftalıkta karın ağrısı normal mi çok şiddetli karın ağrısı yaşıyorum sizce normal mi

2 Beğeni

Dinlendiğinde geçiyor mu?

2 Beğeni

Regl sancısı gibi olanlar kasık ağrıları falan bana da oluyor doktorum hep normal dedi ama çok şiddetli ise bence doktorunuza görünmenizde fayda var.

4 Beğeni

Ağrı her haftada olabiliyor. Dinlendiğiniz zaman geçmiyorsa doktorunuzla konuşun. Bazen gaz sancısı da ağrı yapa biliyor.

3 Beğeni

Evet ağrım kalmıyor dönsem hareket etsem çok ağrım oluyor

1 Beğeni

Teşekkür ederim

1 Beğeni

Dinenince geçiyor ama hazret edince sancidan duramıyorum doktor da sağlıklı diyor

2 Beğeni

@Serap Doktor söylediyse endişe etmeyin.:pray:t4:

2 Beğeni

Dinlendiğinde geçiyorsa korkma. Benim de hep olurdu. Bol bol dinlen :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim sağolun :blush:

2 Beğeni

Öyle yapıyorum ardık çok teşekkür ederim sağolun :blush: Allah’ım şimdiden bütün hamileliği.zor geçenlere sabır versin

3 Beğeni

Merhaba arkadaşlar 14haftama geçtikten sonra karnımın aşağı kısmında ağrılar oluyor böyle bir şey yaşayan varmı

2 Beğeni

regl ağrıları gibi mi? normal herkes de oluyor

1 Beğeni

Çok şiddetli bir ağrı ve kanamanız olmadığı sürece endişelenmeyin :blush: rahimin en hızlı genişlediği dönemdesiniz çoğu ağrı bundan kaynaklanıyormuş

2 Beğeni

Regil agrisimi canim?Normal o her kesde oluyor rahmin buyor ondan dolayi

2 Beğeni