Merhaba. Kızlar size bi sorum olucak.
Ben 5 haftalık hamileyim.
Karnıma dokununca biraz bi bastırınca. Ağrıyo. Neden olabilir
Niye bastırmaya çalışıyorsun ki @Vildan
Öyle bi bastırma değil. Hafifçe parmağımla yapınca. Ağrıyor
Bastırmaman lazim en iyisi doktora gidip doktora sorman daha iyi olur benim hep bel ağrısıyla gecmisti ben 15+5 hamileyim canim @Vildan
Salı kontrolüm var zaten canım teşekurederim cevap yazdığın için.
Her zaman canim yardimci olduğumsa ne mutlu bana canim her zaman sorabilirsin cevaplarım yardimci olmaya çalışırım canim @Vildan
Benim de ilk haftalar karın ağrım oluyordu. Doktoruma sormuştum. Normal dedi. Rahim büyüyüp genişlediği için hafif ağrı oluyormuş. Benim ne zaman hafif ağrım olsa uzanıp dinlendim. 16+6 oldum. Hala bazen sızlıyor, bazen çivi batar gibi oluyor
Aynen benimde sanki birisi iğne batırıyor gibi oluyor
Çok teşekkür ederim kızlar. Gerçekten biraz rahatladım. Gerçi yine de doktora sorucam
Rica ederim ne demek yardımcı olduysak ne mutlu bize @Vildan
19+2gunluk hamilelikte karın ağrısı normal mi??
Geçmiş olsun ağrı sıklığınız beş dakika değilse korkmayın. Dinlendiğinizde geçiyor mu
Sık sık olmuyor ara sıra oluyo
Dinlediğimde geçiyor evet
O zaman endişe etmeyin. Benim de ağrılarım oluyordu. Doktoruma söyledim. Size söylediklerimi söyledi.
Bebek büyüdükçe rahim büyüyor o yüzden mi ağrı veriyor
Evet. İlk başta o yüzden ağrı oluyor. Doğum zamanı yaklaştıkça da rahimi doğuma hazırlamak için kasılıyor. Ben ikinci kısıma geçtim. 26+3 oldum bazen yalancı sancılar oluyor. Dinlendiğimde geçiyor
Sancilar henüz erken değilmi
Ağrı acı olmuyor karnım taş gibi sert oluyor. Doktoruma sordum. Yalancı sancı. Rahimi doğuma hazırlıyor dedi. Dinlendiğinde geçer. Dinlenirken olursa gel dedi
Bende ne yersem köp oluyo midem neden ola bilir?