Karında ağrı

Köp ne demek

1 Beğeni

Yani biseyler yiyosun ay cok yedim partlicam diyosun ya biz ona köp diyoruz

1 Beğeni

Kizlar karnım ağrıyor korkusu varmi?

bende regl dönemim 22 inden başlıyordu her ayın 22 i karnımda ağrılar oluyo regl olacakmış gibi 3 4 gün boyunca sonra geçiyor

1 Beğeni

Bende ağrı gelib gidiyor uzaninca geciyor

tonusun var bəlkə dərman yazırlar o ağrılara qarşı

Karın ağrın dinlendiğinde geçiyorsa korkma

Bebek kendine yer açmak için organları yukarı itiyor. Mide de iki büklüm oluyor bence bu sebepten dolayı öyle hissediyoruz

Ben de 18 haftamdan beri karnında ağrılar oluyor hem sert hemde ağrı oluyor

1 Beğeni

Belke tonus var sende get yoxlan hekimd

1 Beğeni

Bende tonus evet++cıktı ikidefa doktora gitdigimde aynı soyledi zaten.ilac kullaniyorum

Tonus nedemek @Yusifin-annesi @Cesurumm

1 Beğeni

Sancı demek

Senin için çok endişe ediyorum. Keşke doktor kontrolünü aksatmasan, doktoruna tam icin ısınmadı beraber doktor arayalim diyorum ama ne desem oluyor Aklımız sende

Zeherli bir hastalik demek yani bebeğe zarar vere bilir

1 Beğeni

Sağol canım.doktoruma soyleyince ilaç var onu kullana diyor başqa bisey demiyor sinirleniyorum artık bişey demiyorum ona .ilaç kullaniyorum.pahali bir ilaç da yazmış ,sırf marka diye ona para veriyorlar diye. Bende mecbur aliyorum kullaniyorum.bir gece kullanmadıgımda yarın birde bakiyorum yine sancım var .Allah hayır etsin ne diyeyim.sag salım bebegimi kucagima alayım rahat edicem.insallah

1 Beğeni

Doktorunu değiş istiyosan benim doktorum iyi sigortayla gel yoxlan 40azn odenis edesen her sey pulsuzdu her seyi yoxluyur iyice bakıyor sanada baksin

2 Beğeni

Şimdi degişemiyorum.doktorum bakü’de değil cekilebad rayonunda. Sen doktorun ismini numarasını ver bana şahsi yazışmada ikinci bebişde oyle yaparım inşallah :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Tamam canim inşallah

1 Beğeni

İnşallah canım​:pray:

1 Beğeni