Arkadaşlar kaçıncı haftaya kadar karın ağrısı yaşadınız ya da yaşadınız mı, yolda yürürken bile karnım taş gibi, zor yürüyorum, 4 haftalık gebeyim.
Karın ağrısı aslında normal. Rahim büyüdüğü için ağrı oluyor. Ama taş gibi sert olması bana normal gelmedi. Sıradaki randevunuz ne zaman
Bende şimdide olyor,onceler gün icindede oluyordu. Ama şimdi 20 haftayı bile gectim şimdide geceler uyuyup sabahları kalktığım zaman goruyorum karnim felaket agriyor.acaba geceler dönüyorum diyemi falan düşünüyor um.
taş gibi olunca bizde tonus deniliyor işte buna,tonus da sinirden yaranıyor,kasları sıkıyoruz geriliyorsun ya ondan karın sertleşmesi de
karnın taş gibi sert oluyosa doktoruna söyle bu durumu ilaç fln yazar belki,bende de oluyordu her regl tarihumde her ay şimdi 6 aylık bazen oluyor rahim büyüdüğü uçin
@Mns valla bnm 12.haftam ama hala karnımda kasıklarımda ağrılar oluyor ama dr normal diyor.
17+4Bende de var
12 sinde inşaallah, ilk gebeligimde sertlesmeler çok ileriki aylarda okurdu ve kasilmadan kaynikliydi, bana da normal gelmedi acikcasi
İlk gebwligimden edindiğim tecrübe karnın tas gibi sertleşmeye erken baslamamasi
Ağrı ve taş gibi sertleşme mi var
Bakalım haftaya kadar ne olur, 3 gün lekelenmem oldu, bugün de tel gibi hafif kırmızılık, ağrı.insaallah gecer
Bende 13 12 haftamda baslamisdi,bende tonus vardı,yani sancı.
doktoruna söyle bu durumu istersen kanama fln
Adını ilk defa duydum, kendimi kastigim için mi oluyor, yürürken
Azerbaycanda tonus deniliyor sizde de ani kasılmalar belki de ola bilir
Normal mi peki, bu haftalarda sancı oluyor mu
Anladım, araştırmak lazım, teşekkür ediyorum
4haftalik gebelikte bilmiyorum valla, Bende olmadı 4 haftamda .1 aylık hamilelik sayiliyor 4 hafta degilmi.yani ben yaşamadım.oyle bir şey o donemde. Sen doktoruna danış istersen
Haftaya danisicam bakalim
Ara ara sancı giriyor bazen asagıya da yansıyor bazende sol tarafımda Sankı tas var ![]()