Sizin kaç haftalikti
17+5 haftalık
Bol bol dinlenin yatın
Tonus diyorlar bizde qaliba sendede var uzan dinlen stress yapma doktorunla konuş bana şam yani mum yazmişti her agrim oldugu zaman koyuyorum
Nasıl bir şey bu mum,mum.olarak ki geciyor
Kizlar dünden beri karnim ağrıyor sol tarafim sizce neden ağrıyor bebeğe zararli ola bilirmi
Nasil bir ağri canim?Hamilelikde normalde ağri olur ama boýle sana normal deyip geçmemiz doğru olmaz,Doktorunla konuştunmu?Rahatsiz edici ağriysa doktorunla konuş bir.
Fitil demek istemiş arkadaş.
Bebegin yer deyişimi ile alakalı durum. Bendede bugün sağ tarafımdayadı diye ,kaburgam agrıyor.bebegin bulundugy baskı yaptigi yer oldugu icin agriyorsun. Bendede oluyor dedigin gibi. Bende 26 haftayım bende 23 haftamda beri oluyor boyle,merak etme bebekden dolayı.bende dayanamayıp doktoruma soyledim normal dedi,istersen sende konuş doktorunla. @Yusifin-annesi
Bende yolda yururken oluyordu evdede oluyordu. Şimdi de oluyor . Hamileligin ilk başlarında çok yurumek bu yüzden olmaz. Normal doğum yapacak anneler ama doğuma yaklaştıkca yurumeliler kolaylastiriyor dogumu. Ama hamileligin ilk başlarında çok yurumek tavsiye edilmiyor sancı falan tuta bilir diye.cubkj bende biraz fazla yurudugumde sancı tutuyor.o yüzden az yurumek gerek,bu durumlara dikkat etmeliyiz
28+2 oldum dün bende de sol tarafımda ağrı vardı aşağılara doğru bebek büyüyüp baskı yaptığı içinmiş doktorum öyle dedi
Bebek büyüdüğü için rahim geliştiği için ağrı oluyor
Bebek haraket etdikce ağrıyor sol tarafim aşağı yerleri ağrıyor
Bebeğe bisey olur diye korkuyorum ama bebegin kefi yerinde oynuyor içerde
Peki ne zaman geçer ağrılar?
Cok insan öyle diyor ama ben korkuyorum
Oyle oluyor hareketleride incitiyir annenin karninı,kendiliginden gececek agrin,arada bir kendini hatirlatacak bu ağrı yani merak etme.
İnşallah canım teşekkür ederim ![]()
![]()
bebek büyüyene kadar olucak ama ara sıra korkma canm