Karında ağrı

Sizin kaç haftalikti

17+5 haftalık

1 Beğeni

Bol bol dinlenin yatın

Tonus diyorlar bizde qaliba sendede var uzan dinlen stress yapma doktorunla konuş bana şam yani mum yazmişti her agrim oldugu zaman koyuyorum

2 Beğeni

Nasıl bir şey bu mum,mum.olarak ki geciyor

Kizlar dünden beri karnim ağrıyor sol tarafim sizce neden ağrıyor bebeğe zararli ola bilirmi

1 Beğeni

Nasil bir ağri canim?Hamilelikde normalde ağri olur ama boýle sana normal deyip geçmemiz doğru olmaz,Doktorunla konuştunmu?Rahatsiz edici ağriysa doktorunla konuş bir.

1 Beğeni

Fitil demek istemiş arkadaş.

2 Beğeni

Bebegin yer deyişimi ile alakalı durum. Bendede bugün sağ tarafımdayadı diye ,kaburgam agrıyor.bebegin bulundugy baskı yaptigi yer oldugu icin agriyorsun. Bendede oluyor dedigin gibi. Bende 26 haftayım bende 23 haftamda beri oluyor boyle,merak etme bebekden dolayı.bende dayanamayıp doktoruma soyledim normal dedi,istersen sende konuş doktorunla. @Yusifin-annesi

1 Beğeni

Bende yolda yururken oluyordu evdede oluyordu. Şimdi de oluyor . Hamileligin ilk başlarında çok yurumek bu yüzden olmaz. Normal doğum yapacak anneler ama doğuma yaklaştıkca yurumeliler kolaylastiriyor dogumu. Ama hamileligin ilk başlarında çok yurumek tavsiye edilmiyor sancı falan tuta bilir diye.cubkj bende biraz fazla yurudugumde sancı tutuyor.o yüzden az yurumek gerek,bu durumlara dikkat etmeliyiz

Fitil

1 Beğeni

28+2 oldum dün bende de sol tarafımda ağrı vardı aşağılara doğru bebek büyüyüp baskı yaptığı içinmiş doktorum öyle dedi

1 Beğeni

Bebek büyüdüğü için rahim geliştiği için ağrı oluyor

1 Beğeni

Bebek haraket etdikce ağrıyor sol tarafim aşağı yerleri ağrıyor

Bebeğe bisey olur diye korkuyorum ama bebegin kefi yerinde oynuyor içerde

Peki ne zaman geçer ağrılar?

Cok insan öyle diyor ama ben korkuyorum

Oyle oluyor hareketleride incitiyir annenin karninı,kendiliginden gececek agrin,arada bir kendini hatirlatacak bu ağrı yani merak etme.

1 Beğeni

İnşallah canım teşekkür ederim :pray::kissing_heart:

1 Beğeni

bebek büyüyene kadar olucak ama ara sıra korkma canm

1 Beğeni