Karında ağrı

Teşekkürler canım :pray::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

32.Hafatdayım hala var. Geçmiyor ama alışıyorsun :rofl:

2 Beğeni

Teşekkürler canım :pray::smiling_face_with_three_hearts:

Selam kizlar bu gun neyse karnim agriyor sizde boyle sey oldu? Sanki adet agrisidi

1 Beğeni

Rahim büyüyüp geliştiği için ağrıyor. Ben 33 haftalık oldum. Hala ara sıra ağrıyor

Evet bende arada sirada agri oluyor korktum dedim bebeye bir sey olar

1 Beğeni

Ben şiddetli karın ağrısı ve kusma için acile geldim tahlil istedi verdikten sonra tansiyonumun düştüğünü hisetim ve tansiyonumu ölçe bilirmisiniz dedim neye göre dedi bir terliyorum bı sıcak bastı anlatamam düştüm düşücem zorla ölçtü konuşarak ve 9. 7 normal bir tansiyon olduğunu söyledi 1 de geldim halen bekliyorum dahada 2 saat var sonuca dedi

Aranızda hamilelikte karın ağrısı ve kusma yaşayan oldu mu

Şehir hastanesi mi? İşte bu dengesiz ebeleri yüzünden gitmiyorum. Bir de hastaneyi ballandıra ballandıra anlatıyorlar Geçmiş olsun arkadaşım İnşallah güzel haberler alırsınız

Tşk ederim kuzum 5 saat sonunda enfeksiyon var bol bol su iç dedi :roll_eyes::roll_eyes:

1 Beğeni

İdrar yolu enfeksiyonu mu

Evet oyl dedi

Yeni bir hastalik cıkmış herkes karin agrisindan hastalaniyor. İnşallah sende ondan degildir. Kusma yasadım miyde bulantı zamanımda 16 haftamda kadar . Bende son 5 gün karın ağrısı oldu bu günlerde Bende korktum acaba yeni hastaliktanmi tutdum diye. Arada ağrıyır karnim ama doktora soylemedim. Zaten dogru durust bilgi veren yok. İdrar yolu eknfeksiyonumu. Onun karin agrisiyla ilgisi neymiş ki.valla su iciyorum ben hep

1 Beğeni

Bir bilsem adam akıllı bilgi vermiyor ki kimse

1 Beğeni

Benide deli eden o işte,o yuzden kendimiz başımızın caresine bakalim besinlere dikkat edelim.

1 Beğeni

Kızlar 10+3 haftaligiz karında ağrı ve arada kasıklarda ağrı sizde de oluyor muydu çok korkuyorum randevum 17 sinde çok var randevuma doktora gitmeli miyim normal mi

1 Beğeni

Hiç korkmayın gayet normal, rahim büyümesinden kaynaklı kasık ve karın ağrıları olabiliyormuş. Bende de sık sık oluyor ,endişelenmeyin boş yere tadını çıkarın hamileliğin​:smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Çok teşekkür ederim beni rahatlattiniz​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Rica ederim, insan kaygılandıkça birilerine ihtiyaç duyuyor​:smiling_face_with_three_hearts::heart:

1 Beğeni

Benim de oluyordu. Bol bol dinlenin :innocent:

1 Beğeni

11+2 haftadayim halen ara sıra kasik ağrım oluyor halsizim uykum geliyor istahsizim sadece meyve yemek istiyorum et vs görmek istemiyorum. Ağrılar arada devam @Cansu.ylmz