Karında ağrı

Evet :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:teşekkür ederim arkadaşım

2 Beğeni

Tm teşekkür ederim :blush:

1 Beğeni

Benimde oyleydi kanama olmadikca korkma demisti doktorum ama bol bol dinlen bence :slight_smile:

Teşekkür ederim :blush:

Karnım hiç bu kadar ağrımamıştı. Sizce doğum belirtisi mi?

• Doğum belirtisi
  • Bilmiyorum
  • Üşütmüşsündür birazdan geçer
0 oylayan

Bence dr unuza danışın çünkü istanbulda benim karnımda aşırı ağrı olduğunda ben dr aradım şiddetine göre değişir dedi kişiyle alakalı bir durum herkeste farklı sebep oluyor ağrıda ben rahim kısalığını sormuştum burda haftama göre kısa olduğınu dediler diye bna kızdı dr herkesin yazdığına ne bakıyorsun çok güzel bir gebeliğin var her yazılanı okuyup kendine neden gerginlik stres yaşatıyorsun bir sorun olsa biz zaten söyleriz böyle bir durum var diye kızdı biraz.

1 Beğeni

Şimdi ararsam gel nst çekelim der. Yol 1.5 saat suruyor. Git gel 3 saat. Üstelik eşim de işte adam içine doğmuş gibi aradı bugün uzak yere gidiyorum diye söyledi. Bugün anca suyum gelirse giderim Bu pazartesi randevum var.

Son aylarda ağrilarin olucakdir elbet,uzun sureli değilse korkma dinlen,Bende bu gece sabaha kadar kasildim,Uyuyamadim,sabah olunca doktoru aradim,agri kesici iç dedi,kasilmalar icin fitil koyup uzan dedi,yakinimizda bir kliniğe gitdim,bebeğin kalp atislarini dinledik,iyi oldugunu bilince icim rahatladi.bu gece o kadar kasildi ki bebek,dun geceden beri dogru duzgun haraketlerini hiss edemiyorum.O yuzden kalp atislarini duyunca iyi oldugundan emin oldum.Hastanem bize cok uzak,dun zaten gitmisdim tekrar gitmek istemedim,1 saat yarimlik yol.Oraya gidip cikana kadar sirtim ağriyor oturmaktan.

Geçmiş olsun. Bebiş bir an önce size kavuşmak istiyor galiba. İnşallah 1 ay daha içerde bekler. Bol bol dinlenin. Hafta olarak erken olunca korkmamak elde değil. Bebekler ya çok erken gelmek istiyorlar ya da gelmek bilmiyorlar. Sıcak havalar onları da bunalttı galiba

1 Beğeni

Ben oglumda o agriyla 2 defa hastaneye gittim ama geri geldim son aylarda oluyo agrilar sonuncu agrimda cokdu agrim direk hastaneye yatirdilar ve gecesi oglumu dogurdum ama bu kiz gun aldik sezeryan olucak

1 Beğeni

Sağlıkla gelsin :star_struck::smiling_face_with_three_hearts:

InsAllah :palms_up_together:t2::tulip:Bende kendimce dusunuyorum arada bana boyle sicaksa bu bebek icerde napiyor​:laughing:

1 Beğeni

Merhaba kızlar nasilsiniz Kızlar Ben Sabahları uyaninca Karnimda ağrılar sancılar oluyor hep sabahlar oyle şey oluyor Biraz oluyor Daha sonra Geçib gediyor Gebelik haftası 12+1 acaba Bu Normalmi Karın ağrısı və sancı

3 Beğeni

Normal rahmin büyüyor

1 Beğeni

ben az cekmedim bu durumu. Normal bir şey merak etme.:smiling_face:

3 gündür karın ağrısı bende de oluyor.Karnımın tam aşağı kısmında hemde.

İlk haftalarda rahim buyudugu icin oluyor ama bizim şimdiki haftalarda,bebek baski yapiyor aşagıya indiginde,en cok bu durumu hiss ediyoruz. Bende şu an aşagıda və acıyor sancım var yukarı ciktiginda geciyor. Normal bir şey yani bebek kendini doğuma hazirliyor.

dğurana kadar o sancılar olucak​:expressionless:

bende dünden beri aşağı kısımlar sancı veriyor ağrı veriyor biraz sonra geçiyor

Elini koyarsan goruceksin bebek adagidaymis :smiling_face: Bende ilk baslarda korkmustum sonralar e kimi koydugumda bebegimin aşağıda oldugunu gordum.kalktiginda dayaniyodu acisi.

2 Beğeni