Karında ağrı

Olur canım. Dinlenince geçiyorsa korkma. Sıcak bir şeyler içmek iyi gelecektir

2 Beğeni

Rahim büyüyüp geliştiği için oluyor dayanılmaz olursa ve dinlenince geçmezse doktora bilgi vermeyi aksatmayın

2 Beğeni

6 haftalik hamileyim ve cok karin agrisi cekiyorum bu normalmi baska yasayan varmi adet agrilari gibi

4 Beğeni

Merhaba canim aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun @Selin11 :bouquet: Gayet normal canim rahim genisliyor bu tarz agrilar cok normal vücut bu duruma hazirliyor kendini ama ağrıların dinlenince geçmiyorsa ve buna kanama da eslik ederse en yakin sağlık kuruluşuna gitmelisin bilgin olsun

1 Beğeni

Geciyor sonra tekrar basliyo bu arada yeni kayıt oldum nereye yazicagimi falan tam çözebilmiş değilim

3 Beğeni

Baska yardimci olabileceğim bir sey olursa sorabilirsin canim​:hugs:

1 Beğeni

Ben de 1 7+2 haftalık gebeyim , ama benim de ilk zamanlar da dahil ve hala şuan bile zaman zaman ağrım oluyor geçiyor gibi oluyor sonra yine oluyor . Doktor normal dedi çok yorma kendini dinlen dedi . :heart:

1 Beğeni

Tesekkür ederim​:smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Mucize Anne’ye hoşgeldiniz :purple_heart: @Selin11

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

İlk haftalarda çok normal

1 Beğeni

Merhaba @Selin11 hoşgeldiniz :bouquet: rahim büyüyüp geliştiği için öyle oluyor bol bol dinlenin :innocent:

1 Beğeni

9 aya girdim bir kac gündür karnim cok ağrıyor bunun sebebi nedir acaba kasik degil tam karnimin ortasi bunu yaşayan kimse var mi acaba

2 Beğeni

Bebek kasılıyordur muhtemelen

1 Beğeni

Seniok iyi anlıyorum canım. Bende 5 haftalık hamileyim. Adet sancısı gibi benim de karın ağrım oluyor. Sanırım bebiş tutunduğu ve rahmin içine yerleştiği için ağrılar oluyor.

1 Beğeni

Ben 9 aylik oldum bu normal mi bilmiyorum

1 Beğeni

Ağrı düzenli mi?

1 Beğeni

Bebek kasıyor olabilir

Evet Bu aralar daha sık oyle gibi

Bebeğin kasmasi normal bişey mi

1 Beğeni

Yalancı kasılmalar genelde ama düzenliyse doğum kasılmaları olabilir

1 Beğeni

Cok şiddetli karın ağrısı normalmi baya şidetli