Kanamam oluyor

Dikkat et canım ne zaman gideceksin doktora peki belli mi

Gittim doktora, düşük yapmışım

4 Beğeni

Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun :palms_up_together:Rabbim tez zamanda sana sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin​:palms_up_together::cherry_blossom:Şimdi nasılsın

1 Beğeni

İnşallah öyle olur. Çok üzüldüm, çok ağladım. Annemlerin yanına gideceğim biraz kafam dağılsın diye

3 Beğeni

Çok geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun inşallah rabbim tekrardan sağlıklı bir şekilde nasip etsin :two_hearts:

1 Beğeni

Cok üzüldüm ya sen fark etmedınmı canm

Cok gecmıs olsun yaa bende korktum sımdı yaa

1 Beğeni

Amin, çok teşekkür ederim

1 Beğeni

Kan ile beraber keseyi düşürmüşüm. Bunu bizim anlamamız imkansızmış, anca ultrasonla anlaşılırmış. Sen stres yapma hiç, benim kanamam artınca doktora gittim acile o zaman keseyi göremediler. Ben zaten çoktan düşük yapmışım

2 Beğeni

Gercek cok üzüldüm ya

1 Beğeni

Keske ılk kanamanda hastanede yatırsaydı senı

2 Beğeni

Doktorum hiç ilgilenmedi benimle, belki bebeğim yaşardı. Zeynep Yeşim Görgün, İstanbul çakmak Erdem hastanesi. İnanın gitmeyin, benden size tavsiye

1 Beğeni

Ys ben kusmaktan oluyom

1 Beğeni

Doktorunuza ilaç yazmasını isteyebilirsiniz prilam metpamit iyi geliyor

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun canım benim Allah hayırlısıyla güzel sağlıklı evlat nasip etsin inşallah :palms_up_together: dikkat et kendinede biliyorum üzülme sıkma canını dicem ama kolay değil sen yine de üzülme dikkat et kendine

2 Beğeni

Cok gecmis olsun Allah kisa zamanda saglikla kucagina alacagin bir evlat nasip etsin inşallah

2 Beğeni

Cok üzüldüm ya bu nasıl bir ihmaldir bu nasıl bir doktor şikayet dilekcesi oluştur tekrardan geçmiş olsun rabbim birdaha yaşatmasın

3 Beğeni

Amin, inşallah. Çok zor bir durum

3 Beğeni

Amin çok teşekkür ederim

1 Beğeni

Nasıl yapacağım onu peki

1 Beğeni