Kanamam oluyor

Merhaba @Hilal hoşgeldiniz :bouquet: geçmiş olsun

1 Beğeni

Merhaba geçmiş olsun inşallah riskiniz hemen biter

1 Beğeni

Merhaba @Sedanur hoşgeldiniz :bouquet:

1 Beğeni

Teşekkürler ederım canm

1 Beğeni

Sorun şu, doktorum hiçbir şey söylemiyor bana. Dinlen, işe gitme vb. hiçbir şey demedi. Ben kendi kendime izin alıp evde kaldım. Benim doktorum sürekli gebeliği bitirme derdinde

Benim 3 ay sürmüştü

1 Beğeni

Benim de hamileliğimde çok kanamam oldu hiç ster yapma lütfen sakin ol sürekli dinlenmen gerekiyor uzan ayaklarını yüksek tut altına yastık koyarak progestanı vajinal yolla kullanırsan daha etkili oluyor benim doktorum öyle demişti ben Çamlıca Medipol de Ayşe Şeyma Küçükakça var ona gidiyorum hatta doğumu da o yaptı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim ama ayakta kalmamaya özen göster lütfen ve ani bi hareket yapmaktan kaçın

1 Beğeni

Hangi il nerelisiniz

Aramıza hoşgeldin :tada: @Sedanur

Benim de kanamam var ama ilaç vermedi doktor

1 Beğeni

Teşekkür ederim

Bana verdı progeston

Manisa turgutlu

@LaleKurt merhaba benim de cok siddetli kanamalarim oldu ben de dusuk yapiyorum diye acile gitmistim korkarak. 5.haftamda basladi 8.haftama kadar devam etti. Doktorum progestan kalcadan kullanmami soyledi kanamayi kesmek icin. Ayrica fitil olarak da kullaniyorum ben. 10. Haftaya girdim cok sukur kesildi. 12. Haftaya kadar fitil ve gobekten igne olarak devam edicekmisim.Ama kesinlikle yat dinlen ben 1 aydir raporluyum calismiyorum. Alabiliyosan rapor almaya calis. Moralini yuksek tutmaya calis. Allah yardimciniz olsun :pray:

2 Beğeni

Ben de izin alıp evde dinleniyorum, cumaya tekrar doktora gideceğim bakalım

1 Beğeni

Ben de beşinci haftamdayım, bilmiyorum daha ne kadar sürecek. Doktorumu değiştireceğim bu sefer, o neler söyleyecek bakalım

Insallah cok güzel haberler alirsin canim :pray:

1 Beğeni

İnşallah, çok teşekkür ederim :innocent:

Nasıl oldun canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Aynıyım hala, dinleniyorum evde öyle. Değişen bir şey olmuyor Maalesef

2 Beğeni