Kanamam oluyor

Sabahtan beri her lavaboya gittiğimde kan geliyor. Ped kullanıyorum, pedim kirlenmiyor ama lavaboda kan geliyor mutlaka. Hemen doktora gittim, progestanı akşamları kullanıyordum sabah akşama çıkardı. Sizce acile de gitmeli miyim? Bebeğime bir şey olacak diye korkuyorum

3 Beğeni

Acile gitmenize gerek yok. Doktorunuzun dediği gibi kullanmaya başlarsanız azalacak ve bitecektir

Geçmiş olsun :pray:

3 Beğeni

Bebeğimi kaybediyorum sanırım, araştırdığımda kan gelmesi düşük belirtisi diyor

3 Beğeni

Her kan düşük değildir ilacı kullanın bencede

4 Beğeni

2.5 ay kanamam oldu. Şu an kızım yanımda uyuyor. :smiling_face_with_three_hearts: Progestanı doktorunuzun önerdiği şekilde kullanın. Sadece uzanın. Oturmayın ciddi manada uzanın ve ayaklarınızın altına yastık koyun. Tuvalete ve yemek yemeğe kalkın. Onun dışında sadece yatın. Kanamanız azalacaktır. Eğer bunlara rağmen aşırı kanamanız olursa doktorunuza tekrar yazın. Ağrınız olursa kesinlikle yazın. Geçmiş olsun. :smiling_face_with_three_hearts:

7 Beğeni

Hemen öyle düşünmeyin. İlk gebeliğimde ben de yaşadım ama ilaçla çok şükür durduruldu ve şu anda 4.5 yaşında bir kızım var

3 Beğeni

Cok geçmiş olsun canım doktorunla iletisime gecmen iyi olmuş dikkat et dinlen

4 Beğeni

Uzanıyorum geldiğimden beri, hatta işimden izin aldım. Ama doktorum bana uzan bile demedi. Bir derman bulmak için gidiyoruz ama asla yardımcı olmuyorlar. Eğer devam ederse o zaman başka bir doktora gideceğim

2 Beğeni

İnşallah iyi sonuçlanır, çok üzülüyorum

1 Beğeni

Doktor hemen kürtaj diyor bana

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim :innocent:

2 Beğeni

Düşük mü yapıyorsun ? @LaleKurt

2 Beğeni

Gittiniz mi doktora son durum nedir ?

2 Beğeni

Bilmiyorum annem üstüne adet de görüyor olabilirsin dedi. Buna inanmak istiyorum

1 Beğeni

Sabah gitmiştim, ben iyi doktorlara denk gelemiyorum maalesef. Doktorum gebeliği bitirmeye yönelik davranıyor sürekli

1 Beğeni

Değil mi, biraz zaman bile vermiyor. Bugün gittik cuma yine gel bebek gelişmezse bitirebiliriz diyor. Allah aşkına 4 günde kocaman mı olacak bu bebek?! Daha bebek bile görünmüyor zaten

1 Beğeni

Başka doktorlar deneyin isterseniz hakkınızda hayırlısı olsun

1 Beğeni

Ben hamileliğimi öğrendiğimde 4.5 haftalıktı ve doktor beni 6 haftalık olana kadar ikide bir çağırdı. İşte bebeği göremiyorum, kalp atışı alamıyorum boş gebelik olabilir, bir hafta sonra yine gel kürtaja da kendini hazırla kalp atışı duyamazsam kürtaj yapcam diyip durdu öyle moralimiz bozulmuştuki sizi çok iyi anlıyorum resmen her gidişimde bebeği alma taraftatıydı. Etrafımdakilerde doktorunu kesinlikle değiştir demişti. Daha sonra çok şükür iyi bir doktor buldum ve bana dediği bebek kalkıp yürüyecek nerdeyse bir hafta önce bile duyulurdu kalp atışı bak ne güzel atıyor kalbi her şey yolunda… Kesinlikle bir daha o doktora gitme

4 Beğeni

Kanamamda oldu sonra hatta 1 ay olacak nerdeyse hep yatıyorum düşük riskinden dolayı ama eğer yine bu halde o doktora gidiyor olsaydım çoktan bebeğimden olmuştum.

3 Beğeni

@Hilal hoş geldin.:ribbon: Doktorunu değişmekle iyi yapmışsın,öyle tiplere nefret ediyorum işte pozitiv düşündürmektense neler söylüyormuş. Bu durumlarda doktor değişmek en iyisi

3 Beğeni