Peki neyden dolayı kürtaj diyor ? Sadece kanaman olduğu için mi ?
Beni de sürekli çağırıyorlar. Kese çok küçük, düzgün gelişemez diyor doktor. İhtimal üzerine bebeğimi almak istiyor. Üstüne de kanama oldu, tuzu biberi oldu doktor için. Siz hangi ildesiniz? İstanbuldaysanız doktorunuza gidebilirim dite soruyorum
İnşallah bu günler biter, bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız
Kesem küçükmüş. Bu kese düzgün gelişemez diyor doktor
Gidebiliyorsan özele kucukkoy asya hastanesi hakan seven tavsiye ederim
Benim de maalesef kanamam var progestan kullanıyorum başka da bir şey yapamıyorum…dua edin lütfen
Ben zaten hep özele gidiyorum ama özelde de iyi doktora denk gelmek şans
İnşallah bu süreç kısa zamanda biter ikimiz için de. Bebeklerimizin sağlıklı olduğunu öğreniriz
Bence kanaman hala devam ediyorsa hiç gecikmeden farklı bir doktor bul derim aynı şeyler benimde başıma geldi sonucu ise hüsranla bitti bende yerleşme falan diye düşündüm sağlıksız gebelik dedi kanamamda vardı sonlandırdılar gebeliği kürtaj oldum @LaleKurt
Benim onerdigim cok iyi doktor arastir gitmek istersen dene derim yillardir orda ve bashekim
Bence bı hastanaye gıdın
Devam ediyor maalesef, bitmedi henüz
Mutlaka bakacağım, teşekkür ederim
Bende 5 haftalık hamıleyım kanamm oldu
Doktorunuz ne dedi peki
Böyle durumda bhcg artışıyla izleniyor, bana da bir doktor düşük yapicaksin dedi, değiştirdim onu. Başka doktor kalp atışını duyar duymaz progestan başladı, kesen biraz bozulmuştu, lekelenme kesilmeyince o doktoru da değiştirdim, 11. Haftamda hap artı iğne ile kesildi.ama kesinlikle yerimden kipirdamadim.su an 31 haftalık olduk bin şükür. İnşaallah sağlıklı bir gebeliktir sizinki de.Bol su için , ayakları yukarı uzatıp sadece yatın, WC harici kalkmayın, mümkünse yemek bile ayağınıza gelsin.
Ilaç basladı
Düşük tehlıkrn var dedı
Istrat etceksın dedı
İnşallah benimki de sağlıklı ilerler. Ben çalışıyorum sürekli nasıl uzanacağım bilmiyorum.