Kanamam oluyor

Ya benim doktorum bunu bile demedi. İlacı iki katına çıkardı sadece ve cuma günü aç gel kese büyümezse alırız dedi. Ne dinlen dedi ne düşük tehliken var dedi. Doktorlardan nefret ettim bu süreçte

1 Beğeni

Kesen kac mılım

1 Beğeni

Bilmiyorum ki, bana hiçbir bilgi vermediler

1 Beğeni

Allah allah benım suan bı kötü durum yok 1 hafta sonra gel kalp atıcıns bakcz dedı

2 Beğeni

Siz kaç haftalık hamilesiniz

1 Beğeni

5 hafta 4 gunluk

2 Beğeni

Sizin kesede bebek görünüyor mu? Benim kesem çok küçükmüş

Bu geçen haftaki ultrasonum

Ben ee çalışıyordum, önce izin aldım, sonra rapor, başka doktora da gidin isterseniz, ya da kadın doğum.acile gidin bhcg takibi yaptırın, kalp atışı duymadan ilaç da vermiyorlar aslında,

1 Beğeni

Tam anlamadım ama gidip tekrar tahlil mi vermem gerekiyor?

Devletin kadın doğum aciline gidip 2 günde bir kan verip sağlıklı bir gebelik mi defil mi diye bhcg takibi yaptırın.artis normalse sağlıklı, eğer artış normal değilse oradan da sağlıksız gebelik olduğu anlaşılıyor.

1 Beğeni

Eşim gelince gidelim o zaman. Doktorlar benden hiç kan tahlili istemedi

1 Beğeni

Rapor almaya çalış canım ve doktorunu değiştir bende 1 ay boyunca vajinal progesteron kullandım ki benim kanamam sadece 2 kere olmuştu doktorum yine de önlem almak istedi bana 10 gün boyunca rapor verdi tekrar kanamam olmayınca çalışmama izin verdi şimdi 35. Haftadayiz bide kabız olmamaya çalış tuvalette çok uzun süre oturma ıkınma

1 Beğeni

Yok cnm gorunmedı bebek cok küçük dedı

1 Beğeni

Bir haftalık izin aldım ben de ne olur ne olmaz diye. Böyle süreçleri okuyunca içim rahatlıyor. Dün bebeğimi kaybediyorum diye korktum çünkü. Gerçi süreç henüz bitmiş değil beşkş olumsuz bir sonuç getirecek ama umut hala var demektir

2 Beğeni

Anladım, benim de keseme küçük diyorlar

1 Beğeni

Ya çok teşekkür ederim sorduğunuz için :innocent: kanamam yok bugün ama kahverengi akıntı devam ediyor

2 Beğeni

Şehir hastanelerinin kadın doğum acil kısmı var oraya da gidebilirsin ama gerçekten şu zamanda doğru düzgün açıklama yapan doktor bulmak çok zor ya @LaleKurt

1 Beğeni

Evet gerçekten. Ben üçtür iyi doktor bulamıyorum. Şimdi komşularım birini önerdi, cuma ona gideceğim. Bak kanamam var benim gittiğim doktor uzak dinlen bile demedi

3 Beğeni

Benim de düşük riskim oldu doktorunuz ne derse onu yapın yataktan kalkmamak için çabalayın kendinizi bugün nasıl hissediyorsunuz

2 Beğeni