Özel hastanemi orası
Evet özel hastane
Başınız sağolsun ![]()
Çok üzüldüm ![]()
Başhekimliği cik ve şikayette bulun yoğun bı ilgisizlik alakasizlik var çünkü bu nasıl bir ihmaldir o kadar kızdım ki ben ben öyle bir ihmalden ikiz bebeğim düştü 3 aylık çok zorlandım şikayette bulunmuştum iki ay sonrada doktor gitti o hastaneden şikayet çok fazlaymış diye
Cok gecmis olsun canim Allah tez zamanda guzel haberler almani nasip etsin
Teşekkür ederim, benim için de çok kötü bir deneyimdi
Memlekete gidiyorum döndüğümde şikayet edeceğim
Ben de o kadar çok istedim ki bunu, bir umut gittik hastaneye ama giderken bile biliyorduk sonucu
Artık çok daha fazla istiyorum, doktorlara danışıp ikinci çocuk için çalışmalara başlayacağım
Hakkınızda hayırlısı olsun şimdiden folik asit kullanıma başla düşükten sonra vücudun daha çok ihtiyacı oluyormuş tabiki bizimki düşünce ama nasibi olmayınca olmuyor benim içinde büyük bı çöküştü ama bir kızım vardı onunla daha çok vakit geçirip atlata bildim sonradan çok şükür şimdi 19 günlük bir oğlum oldu rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordur kafanı topla güzel bir dinlen sonrasında Allah’ın iZniyle yine olur önemli olan senin sağlığın sen iyi olursan herşey güzel olur![]()
![]()
Çok gecmia olsun, üzüldum.Tez vakytte tekrar hamile kalırsınız inşaallah
.
Evet danışıp değerlere baktirarak planlı gebelik çok daha kolay olur ve hamileliğiniz de daha rahat geçer, sorunlu başlayınca her gün stresle endişeyle geçiyor, her şer de vardır bir hayır diyelim.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz, dualarınız için. Umarım hepsi kabul olur. Folik asidi kullansam şu an sıkıntı olmaz mı yani
Gerçekten öyle geçiyor, ben haftada bir doktora gitmek zorunda kaldım bu kısa süreçte bile. O yüzden biz de tecrübeliyiz artık. Sağlık sigortası da yaptıracağız
Merhaba sizi tekrar üzmek istemem ama kaç haftalık olmuştunuz
Sistemde 6+5 tim ama bana göre daha 4 haftalıktı
Benimde kalp atışı duyamadan düşük yapmıştım nedenini de pek araştırmıyorlar zaten 5 ay sonra tekrar hamile kaldım kafanızı takmayın Allah yine nasip eder ![]()
Allah dayanma gücü versin. İlk bir ay zor gecer ben bebek videoları bile izleyemezdim. Yalnız değilsin dertleşmek istersen @Ceren1 de var tanıştınız mı
İlk düşükte bakmıyoruz, çok normal ilk gebelikte düşük dediler bana. Ben de doktoruma soracağım ne zaman hamile kalabilirim tekrar diye
Ben de çok üzüldüm ama sürece kendimi alıştırmıştım, hastaneye giderken bile biliyordum bebeğimi kaybettiğimi