Evet ağrım var, lekelenme devam bakalm izlenecekmis, değerler articak mi azalcak mi siye
Sizin ilk gebeliginiz mi
Evet benim de ilk gebeligim aynisini yaptilar bana 3 kere test yaptirdim degerler artti cok sukur aslinda sabredemeyip erken öğrenmemizden kaynaklaniyor biraz sıkıntı yapma kendine
Lekelwnmeyi taktım kafama, benim ikinci gebeliğim.ilki 34+ da doğmuştu, biraz da ondan sanırım tedirgjnligim
Kızlar atmaya çekiniyorum ama 6+6 hamileyim
Bu ne olabilir korkuyorum Fotoğrafı görmek isteyen arkadaşlarımıza özelden atılacaktır
Kahverengi akinti normal diye biliyorum ve kesin soylemek icin senin için internetde fotosunu cekip atdım ,merak etme başka bir sorunun yoksa .normal bir şey ,fotodada anlatiyor .
Lekelemeye benziyor bir de vajina kısmına tutar mısın
Nasıl yani anlamadım
@Cansu.ylmz bende,aklıma başka şey geldi
Ne geldi ki
Vajina kismina tutarmisin dedi bende başka şey sandım
Bende bende heralde klavye hatası
Bazen basur olunca da böyle benek şeklinde leke oluyor. Ağda dan sonra da böyle benek leke görünüyor Emin olmak için öyle söyledim. Benim de 8. Haftamda kahverengi lekelemem oldu. 1-2 saat takip etmenizi öneririm.
Tm teşekkür ederim inşallah bişey yoktur
Teşekkür ederim
Fotoğrafı göremedim ama Pecete veya ped ise öne doğru yerlestirmeni önermiştir ben böyle anladım
Vajina fotoğrafını çekin atın demek istemedim ki
Lekelemenin tam olarak nerden geldiğini anlamak için kendi kendinize peçeteyi vajina bölgesine bi değirip çeker misiniz demek istedim.
Bazen basur da olabiliyor.
Ağda sonrası kök kanamasi da oluyor
Kendimce sakinleşmesi için çabalamıştım
@Cansu.ylmz bende renksiz kokulu akinti geliyordu, Ve bunun düşük riski oldugunu gormuştum mucize anne hamilelik hakkında olan bölümünde. Doktorumun aradım 1 hafta boyle oluyordum Doktoruma boyle boyle oluyor bende dedim düşük riskimi.evet dedi ve mum yazdı ,cocukluk yoluna (vajina) kouyuyordum gece uyudugumda, istersen ismini ekleyeyim.doktorun uygun gorurse bu durumuna kullanirsin doktoruna sorup. (Afroneks)mum ) 3 gece kullandim iyileştim3sukur .2si duruyor evde gerek kalmadı bile onlara.