9 haftalık hamileyim kahverengi lekelenmem oldu çok korkuyorum hanımlar bu bir tehlike mi
Her gebelik birbirinden farklıdır. Genelde yerleşme kanaması deniliyor ama doktorunuza bilgi verin isterseniz. En iyi yönlendirmeyi doktorunuz yapacaktır
Fotosunu cek gonder ebeye
Benimde oldu bugun gittik doktora 9 hafta 1gun telefon hesabina göre doktor 6jaftayi yeni gecmis dedi pazartesi gelin kalp atisini duymaknicin dedi yoksa alttan muayene ve kalp atisi yoksa kürtaj dedi cok uzuldum agladim cok
Progestan fitil verdi doktorum ama hala kahverengi sekilde akıntim var normal midir sizce
Kahve rengi kanama veya akıntının sorun olacağını sanmıyorum. Kırmızı renkte kanama veya yoğun akıntı varsa doktora görünmelisin. Ayrıca okuyabilirsin:
Cok tesekkürler okuyorum
Merhaba Eşimin de 8+5de kahverengi akıntısı vardı ilk hafta 3 gün sürdü ikinci hafta 1 gün sürdü şimdi 13 haftalık her akşam 200 mg progestan kullanıyor malesef kanama alanı hala geçmedi. Kahverengi veya siyah kansa aktif kanama değildir. Açık kırmızı veya kırmızı olması daha tehlikeli geçmiş olsun
Benim siyah kanamam oldu. Ardından kahverengine döndü. Aktif kanama olmadığı için zamanla geçti
Merhabalar 7 haftalık hamileyim. Son 3 gündür kahverengi lekelenmem oluyor. Tuvalete gittiğimde kahverengi damla damla damlıyor. Ağrım kesintisiz gün boyu oluyor. Bu normal mi yarın kontrolüm var ama endişelendim
Ağrı ile birlikte lekelenme varsa bence daha da artmadan yarını da beklemeden bir acile ya da doktoruna gitmeni öneririm. Kesintisiz ağrı ile birlikte lekelenme riskli bir durum
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim o kadar çok şey okudum ki kafam karmakarışık oldu yerleşme kanaması değildir diye düşünüyorum. Birde benim başka hi belirtim yok ne bulantı ne göğüs ağrısı şişkinliği hepsi bitti. Sadece kasıklarımda bir ağrıyla geziyorum hep bazen daha şiddetli oluyor ama hep var
Evet sen hemen doktora git bebege baktır
Merhaba @Zerrinirrez hoşgeldiniz Benim de 8. Haftamda kahverengi lekelemem olmuştu. Doktorum düşük riski tedavisine başladı. Bence siz de aksatmadan hemen doktorunuzu arayıp bilgi vermelisiniz.
Çok teşekkür ederim düşük tedavisinde progestan mı veriliyor?
Evet vajinadan günlük 200mg progestan uyguladım. Yatak istirahatindeydim 16. Haftamda kanama alanı bitti. @Fidan1 şuan aynı durumda. İkiniz de şuan yatak istirahatinde olduğunuz için ortak noktanız fazla olabilir. Bence tanışmalısınız
Gerçekten çok teşekkür ederim çok yardımcı oldu cevaplarınız. Geçen hafta beta hcg 3500 iken kese bile görünmedi benim doktorum izne çıkıp haftaya gel dedi bu nedenle yarını bekleyecektim ama ben akşam gibi bir gideceğim
Rica ederim Pozitif düşünün belki geç döllenmedir. Sakin kalmak çok zor bilirim güzel haberler alırsınız inşallah
Selam bende leklem oldu 1 gun hemen doktora gitdim amma agrim yokdur şimdi progetan ve iyne kulandim şimdi sukur hec ne yok bende hemotoma cikdi sana tafsiyem hemen doktora git
Sende 7 hafdadi tezedi amma bende 11 ci hafdad oldu ola biler sende yerleşme kanamasidi