Kahverengi lekelenme oldu korkuyorum

Bezen hamilerde beriltiler olmur qorxma amma doktoruna sor

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim fidan hanım sizede çok geçmiş olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

2 Beğeni

Cox sagolun insallah sizde saglikla kucagina alirsin

2 Beğeni

Güzel anneler ben yaklasik 4 bucuk haftalik hamileyim 5-6 gundur kahverengi akinti geliyor ama surekli degil genelde yuruyup ayakta durdugum zamanlar doktor yerlesme kanamasi dedi ama bir sıkınt8 olurma acaba ne kadar sürer

3 Beğeni

3 gün sonra kahverengi akıntım bitti. 16 haftalıkken de rahim etrafındaki kanama alanı bitti. Siz yine de bol bol dinlenin

2 Beğeni

Sürekli devam etmiyorsa ve ağrı yoksa dinlenirseniz geçer. Takip edin ve bolca dinlenin

2 Beğeni

Herkese merhaba, erken gebelik testi silik de olsa pozitof çıktı, bugün kan da verdim.3 gündür yoğun bir şekilde karın ve bacak ağrım var adet olacakmisim gibi.Ancak adetim 3 gun gecikti.Sorun şu 3 gündür akıntının rengi normal değil, açık kahve ya da koyu turuncu, sebebi ne olabilir, yaşayan var.mi ne yapmaliyimim

2 Beğeni

Eğer gebe iseniz yerleşme kanaması olabilir deniyor. Ben yasamadigim için yanlış yönlendirmek istemem. Kanama açık kırmızı renk ise riskli deniliyor. Siz yine de doktorunuza söyleyin kan sonucu için gittiğinizde.

3 Beğeni

Merhaba @Mns hoşgeldiniz Öncelikle henüz bir kadın doğum uzmanına gitmediyseniz hemen gitmenizi öneririm. (Doktor konusunda kararsızsanız yine konu açarak arkadaşlarımızın tecrübesinden faydalanabiliriz)

Benim 8. Haftamda kahverengi lekelemem olmuştu. Doktorum hemen düşük riski tedavisine başladı.

Sizi korkutmak veya endişelendirmek istemem ama durum ciddi olabilir tedbirli ilerlemenizi öneririm

Doktor randevu tarihiniz belli mi :blush:

3 Beğeni

Randevuma bir kaç gün var, kanı sağlık ocağında verdim, teşekkür ederim ilginize

1 Beğeni

Henüz kadın doğuma görünmedim, bugün de gideceğim doktor dolu, başka birine gitmeliyim sanırım, ağrı sancı geçmiyor.

Acilden bile girebilirsiniz. İnşallah duzgün bir ebe nöbetçidir de sizi üzmez Bizimle de sonucunu paylaşmak isterseniz size uzaktan da olsa manevi destek olmak isteriz :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Acili hiç düşünmemiştim, kimseyi bulamazsam acile goruneyim, çok teşekkür ediyorum :pray:.Sonucu tabiki de paylaşırım, hayırlısı olur inşaallah :palms_up_together:

1 Beğeni

Pardon hastaneden kan verdiniz sandım öğleden sonra çıkıyor ya sonuçlar o zaman doktorunuza söyleyin diye dedim. Bence de acile gidin, bir kaç gün beklemeyin içiniz rahat eder hem. Hayırlı haberler verirsiniz inşallah :pray:t2:

1 Beğeni

Evet, ağrım da var ,içim de rahat etmicek, 16.00 da gidicem bakalım ne derler.kan sonucu da çıkmadı, bir daha kan almadan anlarlar.mi acaba

1 Beğeni

Tekrar kan almadan anlamazlar belki o zamana kadar sonucu çıkar

İnşallah çıkar. Çok teşekkür ediyorum desteğiniz için​:pray:

1 Beğeni

Bir de büyük ihtimalle alttan muayene yaparlar. Kese var mı rahim kalınlığı nasıl diye ultrason muayenesi yapar

Benim de gebeligim yeni adet zamanim bitene kadar lekelenmem oldu 5 -6 gün doktor sorun yok dedi biraz ayakta durunca agri da oluyor ama sorun yokmus herkeste olmuyor dedi doktor

1 Beğeni

Küçük olduğu için ultrasonla bakmadılar, iki günde bir bhcg değerine bakılıp artış izlenecekmis

1 Beğeni