Paylaşmıştım fotoğrafı şimdi gozukuyordur
Olsun cansu,guldurdun ya buda bişey bende onunla beraber guldum teşekkür ederiz arkadaşım
Ya çok tatlısınız ama bu lavabodan çıkmak üzereyken vajinami silince vajinadan geldi
Fotoğraf otomatik kalkıyor
Akıntı normal değil mi yani benimde akıntı geliyor baya kokusuz
Kokusuz akıntı zararlı degil embriyonun yerleşme kanaması nedeniyle oluyormuş,fotoda atdım.ama sen takip et bakalım bugünde ysrında yarın yine olursa .istersen doktoruna daniş @Cansu.ylmz
Çok hassas bir fotoğraf olduğu için kaldırdım. İsteyenlere özelden gonderelim. Ben az once fotoğrafını ilknur hanıma attım. Durumunuzun acileyinin. Farkındayım. Size yardımcı olmak için elimden geleni yapıyorum
Cuma günü randevum var inşallah sıkıntı yoktur
Hım tm teşekkür ederim Allah razı olsun
Akıntı olması normal. Beyaz ve kokusuz akıntı olması bekleniyor. Bazen sarı olarak gelmesi de normal.
İnşallah arkadaşım Allah yardimcin olsun,sen təlaş yapma.uzanmaya ozen goster doktoruna gidene kadar hic olmasa
Benim öyle o zaman korkmama gerek yok
Tm çok sağolun iyiki var bu uygulama rahatlattiniz beni
Kurallar gereği olabilir gördüm fotoğrafı bende hiç kanama olmadığı için net bir şey diyemem ama yerleşme kanaması olabilir, herhangi bir kanama da olabilir ama eğer uygunsaniz içiniz rahat etmiyorsa bir acile gidip görüşün fotoğrafı da gösterirsiniz
Evet öyleymiş devam ederse giderim acile yoksa cuma günü randevum var daha iyi olur doktora danismam
Bu durumda lekelemelerden her zaman şüphe edilmeli. Doktorunuzu arama imkaninız varsa belki araya alır Bol bol yatın Doktor progestan tedavisine başlamak isteyebilir
Progestan ne oluyor
Progestan ilacın adı. İçinde progestan hormonu var. Vücudun hormon üretimine yardımcı oluyor. Düşük riski tedavisinde kullanılıyor
Anladım teşekkür ederim
Benımde 7-8. Haftakar arasında az mıktar acık pembe oldu devam etmedi devam edip etmedıgıne bak canım