Ben düşük iğnesi yaptırdım faydası oldu lekelenme kesildi
Bende yaptirdim ilk olduğunda gecmisti ama ozaman pembe akintim olmustu simdi kahve tonunda bazen koyu sari oluyor
Ben haftda iki defa yaptırdım on defa yapılmıştır arada progestan iğnede yaptırdım
7+5 günlük hamileyim bende 2 gündür açık kahve akıntım var ama 3 4 damla kadar evham yapmamaya çalışıyorum normalmidir acaba?
Gebeliğin ilk haftalarında çok normal
Evham yapmamaya çalış canım doktoruna duruma söyle ona göre ilaçlara başlayacaktır. Kanaman var mı aktif mi değil mi ancak ultrasonda görülüyor. Maalesef bu durumlar belli kuralı olan şeyler değil kanamanın yeri Bile çok etkiliyor ben 13. Haftaya kadar 3 kere dizime kadar kanama geçirdim. Mandalina kadar parça düşürdüm. Rahmin içindeki kanama çok uzun süre sürdü kahverengi lekelenmem benim hep oldu. Ama çok şükürler olsun 37. Haftadayım.
Yaa çok geçmiş olsun canım 🩷 doktorumal henüz konuşamadım çünkü izindeydi 1 haftadır yarın en yakın tarihe randevu alıcam
Aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Çok normal, gebeliğin ilk haftalarında görülebiliyor. Yerleşme kanaması olarak görülüyor
Merhaba 12 haftalık hamileyim geçen hafta perşembe kahverengi leke gördüm hemen doktora gittim muayene etti bebekte sıkıntı yok rahimde de kanama yok dedi ama 5 gündür hala lekelenme hala devam ediyor kahverengi sekidle daha önce yaşayan oldu mu persembe tekrar gideceğim ama korkuttu leke in durmaması
Yerleşme kanaması olarak biliniyor canım. Çok normal
Ağrın olmadığı sürece ya da kanama rengi yoğun kırmızı rengine dönmediği sürece korkma
Aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Sağlıkla gelsin bebiş
Dünden beri bendede kahve leke geliyordu şimdi pembeye döndü bugün iki doktorda normal dedi ama bilmiyorum ağrılar fena
Merhaba @Mucizeolsun hoşgeldiniz benim 3 gün sürmüştü
Ben de sizin konunuzu arıyordum çok şükür kötü haber gelmemiş bol bol dinlenin sizi itinayla takip etmek için çabalıyorum. Ben de Eskişehir’deyim bir şeye ihtiyacınız olursa merkeze indigim zaman yardımcı olmak için çabalayabilirim @Pinarikoo
Doktora gittim keseyi gördük haftaya kontrol var doktora gitmeden bir gün önce akıntım durmuştu bugün tekrar başladı kahverengi akıntı neden sürekli geliyor
Yerleşme kanaması olabilir canım istersen bı sağlık ocağına gidip ebe hemşirenden tam bilgi edin randevu gününe kadar ağrın yoksa kan kırmızı değilse korkma ama için rahat etmesi için acilede gidebilirsin ama normal bence
Doktorunuz bu durum için ne dedi
Önemli deil diyor ama bence sorun gibi geliyor kahverengi akıntısı olan herkes progestan kullanmış neredeyse benim için gerek yok kullanmaya diyor kırmızı kanamam olursa gel dedi birde
Bence doktorun doğru söylemiş. Kırmızı kanama tehlikeli çünkü. Ama kahve pembe kanama normal. Bu kanamaların miktarı kişiden kişiye değişihor canım. Her zaman kendini rahat hissetmek için yine doktora danışabilirsin
Kanama kırmızı olursa tehlikeli ama kahverengi lekelenme genelde yerleşme kanaması olarak görülüyor. Doktorunuz normal dediyse korkmayın