11.haftamdayım kahverngi renginde lekelenmem oldu normal midir?
Merhaba canim aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun yerlesme lekesi korkulacak bir şey yok canim
Aramıza hoşgeldin @BetüllÜnsall
Gebeliğin hayırlı olsun
İlk haftalarda normal, yerleşme kanaması deniliyor
Merhaba benim lekelenme var Normal mı 5 haftalık
@Fatma4 Daha çok yeni, takip et canım. Devam eder ve artarsa acile gitmeni öneririm. Yerleşme kanaması da olabilir. Doktoruna da söyleyebilirsin lekelenmen olduğunu
Bu haftalarda genelde normal karşılanıyor. Renk olaraj da normal bence ama kişiden kişiye değişiyor yine de doktoruna danisabilirsin. Ağrın yoksa bir sorun olmuyor genelde. Benim 12 haftalıga kadar lekelenmem oldu. Dinlenmeye çalış, kendini cok yorma onun da etkisi oluyor
Benim de 8.hafta lekelemem olmuştu. Progestan kullandım yatak istirahatine geçtim 16. Haftada kanama alanı geçti. Doktorunuza bilgi vermelisiniz @Fidan1 @Fatma4
Bende 11 hafdalikda oldu lekeleme Progestan kulaniram bide iyne yazdi onu yataq rejim yazdi bide agir sey qaldirmaq olmaz doktorunuzla deseniz yaxsi olar
Allah’a şükür sorun yok.
Herşey yolunda. Msjlarınız için tşkler
İlginiz için sağolun.
Hatunlar Normalde reglim 6-7 gün sürüyor 3 günde bitti. Kız kardeşim yerleşme kanaması olabilirmisin abla dedi. Bunu yaşayan oldu mu aranız da . Test yapmam gerekir mi.
Ay hadi inşallah bence test yap arkadaşım
İkinci hamileliğimde normalde 6 gün süren adetim 3 gün sürmüştü ve 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. Bence test yap
Bence bir test alip yap yada aile hekimine gidip kan ver icin rahat etsin bizede guzel haberleri verirsin
Ayy inşaAllah, tamam onu yarın hemen yapayım
Darısı başıma inşaAllah
İnşaAllah güzel haberi alayım, hemen paylaşırım
Merhaba, 6+3 haftalık hamileyim sabah idrara kalktığımda pembemsi akıntım oldu herhangi bir ağrım da yok yerleşme kanaması olabilir mi?
Günaydın canım aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun yerleşme kanaması olabilir ama akıntıyı takip et tekrarlar ve çoğalır ise en yakın acile gidip bilgi edin canim