Çok geçmiş olsun, lütfen sakin kalın
Çok şükür bebek iyi en azından. İğneye başlandıysa daha çabuk toparlanırsınız
Çok geçmiş olsun, lütfen sakin kalın
Çok şükür bebek iyi en azından. İğneye başlandıysa daha çabuk toparlanırsınız
Elimde değil yani bir de bugünkü kanamayı görünce neye ugradifini şaşırdım önce devlete gittim vajinadan baktı daha sonrasında hiçbir şey yok dedi eve gelirken kanamam oldu direk özele gittim kanamayı da akıntı sandım ilk onemsemedim 2 saat sonra tuvalete girin e gelen akıntının kanama olduğunu farkettim
Çok geçmiş olsun umarım herşey iyiye gider
Âmin Ecmâin
Merhaba arkadaşlar Sürekli akıntısı olan var mı benim kahve rengi akıntım oluyor doktora söyledim düşük tehlikesi dedi ilaç verdi bugün tekrar geldi ve bu durum artık beni korkutmaya basladi çevrenizde düşük yapan varmı
Düşük bildiğim kadarıyla kırmızı renkte ve ağrıyla oluyor eğer ilaç verdiyse korkma dinlenmeye bak streste cok etkiler
Bol bol yatın ve ilacınızı zamanında için umarım riskiniz hemen biter
Kırmızıya dönmediği sürece korkmayın. Umarım ilaç işe yarar
Guzel aksamlar hanimlar .dun geceden beridir araliklarla az miktarda kahverengi akintim oluyor .8.haftada da olurmu kahverengi akinti .benim gibi olup hamileligi sağlıkla ilerleyen varmi
Yerleşme kanaması olabilir, bu haftalarda sık görülür. Akıntı rengi kırmızıya dönerse ya da ağrınız olursa doktorunuza danışınız
Arada cok hafif agrim oluyor geciyor hemen .teşekkür ederim canım
Ne demek, rica ederim
Benim de 8. haftada oldu doktorum düşük riski dedi. Umarım siz daha güzel haberler alırsınız
Benim 5 haftalik pembe akintim oluşmuştu igne yaptilar progestani gunde 2 ye cikartilar dusuk tehlikeside denmedi normal demişlerdi sonradan geçmişti ve progestani 1 e dusurdu dr um ama 8.haftam bitti kahverengi basaldi bu seferde hic bir anlam veremedim yerlesme bu kadar uzun surermi ki diye de dusunuyorum . Peki sizin su an nasil ilerliyor dusuk tehlikeniz varmi hala
Evet doğum yaptım. Sizin de çok zorlu bir süreç olmuş umarım güzel haberler alırsınız
Hayirli olsun Rabbim anali babali buyutsun bizlerede cok cok dua et
10+1 hamileyim bugün koyu kahve kanamam oldu doktor baktı sorun yok dedi progestan İğne verdi olupta geçen var mı korkuyorum
Hiç telaş yapmana gerek yok doktoruna güvenebilirsin bence hamilelikte böyle lekelenmeler çok sık oluyor eğer tekrar ederse hemen doktorunla tekrar görüş Allah yardımcın olsun
Teşekkür ederim olmaz. İnşallah tekrar korkuttu bizi