Kahverengi lekelenme oldu korkuyorum

Kahverengi akıntınız devamlı mı geldi bi de ne kadarlıktı hamilelik

2 Beğeni

Benim ilk gebeliğimde 1 hafta kadar sürmüştü, sonra bitmişti

2 Beğeni

Bol bol dinlen bakalım doktor da yerleşme kanamasından şüphe etmis

5 haftalıktım 3 gün sürdü aynı günün akşamı kırmızıya döndü @Ebrugüz

Benim de dün minicik bir akıntı geldi kahverengi, bugün de minik geldi. Ama sürekli olmuyor. Siz doktora gitmiş miydiniz? Yerleşme lekesi falan diyorlar ama ben zaten progestan kullanıyorum

1 Beğeni

Doktorum yerleşme kanaması demişti. Ben de progestan kullanmıştım

1 Beğeni

Teşekkür ederim

Kahverengi akıntım yine geliyor bu beni çok korkutuyor ya

Merhaba kızlar bnm 3 gündür hafif kahve rengi lekelerim var ara ara oluyo ikizlere hamileyim acaba neden olabilir iki hafta önce yaşadım yerleşme kanaması demişti doktor şimdi niye geldi ki yine bu akıntı biraz korkutu bni

1 Beğeni

Merhabalar arkadaşlar geçen salidan beri kahverengi daha çok idrar sırası ve bir miktar sonrasında olmak üzere kahverengi kanamam oluyor. 11+5 hamileyim ister istemez tadım kaçık:( var mı bu durumu yaşayan?

2 Beğeni

Günaydın arkadaşım aramıza hoşgeldin gebeliğin hayırlı olsun​:heart: Akintidan sonra agrin oluyor mu yada agri varsa dinlenince geciyor mu eger oylese hic endise etme normal ama ilk doktor kontrolünde doktoruna bilgi ver mutlaka Diğeri de agri şiddetli bir şekilde devam ediyorsa ve kan kırmızıya çalıyorsa acile git

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Antalya06

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

İlk haftalarda normal ama akıntı çoğalırsa, ağrınız geçmiyorsa veya akıntı kırmızıya dönükse doktorunuzla iletişime geçiniz

1 Beğeni

Hafifse yerleşme kanaması devam ediyor olabilir. Artarsa, ağrınız olursa ya da kanama rengi kırmızıya dönerse doktorunuza danışınız

@Ebrugüz @Reyhan3 merhaba kızlar nasıl oldunuz

1 Beğeni

Merhaba @Antalya06 hoşgeldiniz :wave:t2::confetti_ball::tada: ben 8 haftalıkken yaşamıştım her ihtimale karşı doktorun da muayene etmesi önemli bence

1 Beğeni

Devam ediyor benimki perşembe kontrole gidicem ama çoğalmadı

1 Beğeni

Merhaba kızlar bnmi bu sabah uyandığımda kanamam baya çoğalmışti çok korktum çok ağladım hemen hastaneye gittik çok şükür bebislrim iyi bitane igne vurdular eve geldim sidmi bide progestan kapsül yazdılar günde 3 defa kulnmam için bide bi tanede ağızdan almamı istedi doktor gece yatarken çok korktum ama inanın sanki canımdan can gitti hamd olsun Rabbime iyiler bebkelrim bence kahve rengi lekelrinz devam ediysoa giidn beklemeyin doktor bana keşke ilk basldgnda gelseydin ama bn işte geçer diye Rabbime şükürler olsun ki bi sıkntı yokmuş :palms_up_together:

3 Beğeni

Randevunuz nasıl geçti güzel haberler aldınız mı

1 Beğeni

Allah ikizleri korusun 9 ay sonra annesine kavuşsun. Benim de düsük riskim vardı devamlı ne zaman dogacak keske hemen gelse diyordum bebeğimi kaybettim. 2. Gebelikte hemen gelmeyin 9 ay bekle diye diye konuştum

1 Beğeni

Benim yine kanamam oldu :pensive: ozele gittim yine bebekte bir şey görmedi yine kesede bir şey yok Elhamdülillah ama bu sefer ki kan koyu ve af buyurun iç çamaşırimi doldurdu biz aktif kanama göremedik bebeğe zarar veren denildi ama kanalda genişleme var belki buradan siziyordur denildi gönderildi düşük riskin olduğu manasına gelir bu kanamaların yine onemsememezlik yapma biz ufak ufak deriz saptanamaz bir bakmışsın kanamalar böyle böyle ciddi sorun oluşturur dedi iğneye başlandı yolladı çok kötü hissediyorum minnagim iyi kıpır kıpır ama kanamalar beni alt üst ediyor

2 Beğeni