İnanır misin bacım benim şuan hala kırmızı kırmızı kanamalarım var daha bitmedi ne kese yanında kanama var ne bebekte bir sıkıntı var ne pletansa aşağı kayıyor hiçbir şey yok bu kanama nasıl geliyor nereden geliyor hiç bilmiyorum diyorum ki demekki imtihan olacağım imtihanın bundanmis evham yapmamak için gayret gösteriyorum sığınıyorum gerçekten akıl sır etmeyen bir olay kanamayı da görsen sanki burnun kanıyor halbuki hiçbir sıkıntı yok Rabbim hepimizi muhafaza etsin dualarımızı makamı dergahında kabul eylesin
Emin ol hiç beklemediğin ve dünyadan epey uzaklaşıp hüzün kapısını çaldığında Rahman’ın merhameti seni gozetecek ve kulum sen çok üzüldün çok yoruldun yıprandın ama buna rağmen bana dayandın dünyadan insanlardan medet ummadin senin için hazırladığım nimetler ve sevinçler senin olsun buyur kulum sabrın mükâfatını al diyecek
Moral verdiğin için çok teşekkür ediyorum gerçekten çok morale ihtiyacım var şuan eşime de belli etmek istemiyorum o da çok yıprandı şu sıralar
Progestan 200 mg vajinal günde 1 defa. Çok geçmiş olsun arkadaşım yüreğini ferah tut çok zor bilirim ama kendini yalnız hissettiğinde biz hep burdayız
5 haftalık hamilelikte kahverengi akıntı normal mi kaç gün sürer
Durup dururken mi oldu yoksa sen mi çok yordun kendini. Ağrın falan var mı?
3 gündür var doktora söyledim yerleşme akıntısı olabilir dedi dün yoktu bugün yine var
Çok mu az mı ? Ağrın var mı . Alttan muayine olduktan falan sonra mı oldu?
Ağrım yok çok hafif kahverengi akıntı var progestan vermişti günde 2 kullan dedi ama çalıştıgım için 1 kes kullanabiliyorum
Ağrın yoksa endişe etmeye gerek yok bence hem ilaçta vermiş. Hayırlısı İnşAllah
Çok hafif bekim ağrıyo
Kontrole ne zaman gitcen?
3 gün önce gittim ilacı kullan yapacak bişey yok demişti haftaya gel dedi ama işten nasıl izin alıcam bilmiyorum
İlacını düzenli kullan bide izin almaya çalış sonuçta sağlık daha önemli
Online çalışıyorum izin gibi bi uygulamaları yok oturarak çalılıyorum diye sıkıntı etmemiştim işe gireli 1 ay oldu işe girmeden 1 hafta önce hamile kalmısım zaten hamilelik olacagını bilsem başlamazdım
İlk haftalarda çok normal. Ağrınız olursa ya da kanama hâline dönerse doktorunuza danışın. Onun dışında korkmayın, azalacaktır. Yerleşme lekesi
Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız
Rica ederim
Ne kadar sürer bi bilginiz var mı
Korkutmak istemem ama benim 3 gün kahverengi akıntım sürdü sonra ise hafif açık pembeye sonra kırmızı oldu hafif karın ve kassık ağrım vardı ertesi gün hastaneye gittiğimde ise düşük yaptığımı öğrendim