Doktora gitmedim henüz soracak bir doktorda yok @NURAN
Kaçıncı haftada duydunuz kalp sesini
Herkes farklı ola bilir. Ben ilk gebeliğimde 5haftalıkken lekelenme oldu . Yerleşme yüzünden dediler sabah doktora gidicektik akşama kaybettim bebeğimi. Doktorunla konuş istersen
Ya çok üzüldüm gerçekten hakkında hayırlısı olsun inşallah canım iyi bir doktor bulamadım ki hala araştırma içerisindeyim
@Aysell
6.ci haftada duymusdum ama degise bilir 6-7
Benimde öyle lekelenmem 2 gün kahverengi geldi bugün gece ise kassık ağrısı ve regl kanı gibi gelmeye başladı hatta minik 2 3 tanede parça düştü kusura bakmayın ama doktora da gitmedim henüz çok korkuyorum kanamam fazlalaşacak diye
Merhaba @Ebrugüz hoşgeldiniz benim 3 gün sürdü hemen doktorumu aradım
Benim de 3 gün sürü ben hemen doktoru aramıştım
Benim arayacak doktorumda yok ve bugün kan rengi kırmızıya döndü küçük küçükte pıhtı var çok korkuyorum gece boyunca hiç uyuyamadım @Cansu
Bende çok üzüldüm canım ama çok şükür Rabbime yine gebeyim 16 haftalıkbulursun İnşAllah
Belki yerleşme kanamasıdir ama yine de doktora göstermekte fayda var
Bugün gideceğim doktora @Cansu
Bugün kontrola gittim sıkıntı yok dedi doktor düşük iğnesi verdi üç güne bir 5+6 haftalık mış baktı bugün
Bende yarın kürtaj olacağım sağlıksız gebelik dedi
Ne kadar sonra tekrar gebe kaldınız @Aysell
Canım regl düzenli olmaya devam ettikten sonra bence 3ay falan sonra gebe kala bilirsin. Ama ben ilaç falan kullandığım için doktor gebe kalma korun dedi. 4ay ilaçlar falan kullandım bittiginde korunmadım gebe kaldım. Hayırlısı İnşAllah biliyorum çok zor ama üzülme hayırlısı böyleymiş
Çok şükür
Hiç canını sıkma kendini suçlu gibi hissetme bacım çünkü veren de Allah Alan da Allah Rahman sağlıksız olduğu için duanı kabul etmeyi ertelemistir ben de bir düşük yaptım insan yıpranıyor tabi üzülüyor ama hiç beklemedigin amda filizleniyor dua tohumların merak etme ben 6 ay sonrasında hamile kalmıştım tabi 2regl döngüsü korunmalı ilişki oldu 3 ,3 bucuk ay kadar yani 3 ay içinde yeniden gebe kalmıştım elhamdülillah ama kimisi daha yeni adet gormeden bekli aynı Ay içinde belki ertesi aya veya iki regl döngüsü sonra hamile kalanlar var hiç üzülme bol bol dua et vardır bunda da bir hayır güçlü olduğunu biliyorum şimdi daha da güçlü ol ki duan kabul olmaya daha da yaklaşsın Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlı sağlıklı eksiksiz evlatlar nasip etsin kolaylığıyla büyütüp rızasına ulaştırsin
Ben yanındayım hepimiz yanındayız konuşmak yazmak paylaşmak istersen hep buradayız canını ne kadar sikarsan o kadar zor atlatırsın Rabbim seni aileni ve doğmasını nasip edecek yavrunuz makamında rahmeti merhameti ve kudreti ile muhafaza etsin
@AcizBirKul allah razı olsun canım benim çok üzgün hissediyorum çok duygusal hissediyorum neden böyle oldu diye kendimi suçluyorum ağlamamak için kendimi zor tutuyorum ama diyorumki her şerde hayır her hayırda bir şer vardır diyorum rabbim hayırlısı neyse onu versin diyorum içten içe çok üzülüyorum