İlaç olarak ne kullanıyorsunuz doktora danıştız mı
Ne önermiş ti size doktor o zaman
Doktora gitmedim henüz ilaçta kullanmıyorum @Unzule
5 haftalık hamileyim kesem yeni gözüktü dün akşamdan beri çok az kahverengi akıntım oluyor sebebi nedir sizce
Aramıza hoşgeldin . @Ebrugüz
Gebeliğin hayırlı olsun
Yerleşme kanaması deniliyor, bu haftalarda görülebiliyor. Eğer artarsa ya da ağrınız olursa doktorunuza danışabilirsiniz
Aramıza hoşgeldin @Unzule
Gebeliğin hayırlı olsun
İlk haftalarda yerleşme kanaması olabilir, artarsa ve ağrı olursa doktorunuza danışabilirsiniz
Kaç haftalık gebeydiniz ?
5 haftalık hamileyim az kahverengi lekelenmem var sebebi nedir
Yerleşme kanaması deniliyor, ilk haftalarda görülebilir
Eğer artarsa ya da ağrınız olursa doktorunuza danışabilirsiniz
Doktora danıştım bugün kese duruyor dedi yerleşme de olabilir dedi düşükte onu şu an bilemeyiz dedi ve progestana başladım
Ben düşük olacağını sanmıyorum, inşallah olmaz. Doktorunuzun önlem alması çok hoş
Teşekkür ederim öyle bi korku ki akşama kadar ağladım
Benim hala rekelenmelerim oluyo 22 ci haftadayiz hic korkma sen icini ferah tut ilk haftalarda norml
İlk hamileliğim yeni evliyim o kadar heyecanlıyım ki çok endişeleniyorum doktor o bir şu an kese bebek oluşmadı sağlıklıysa zaten gelir düşeceği varsa vücudun düşürmek için elinden geleni yapar dedi içim çok kötü oldu hala kendime gelemedim
Sen hic canini sikma daha cok erken gercekden tecrübe etigim bisey var nakadar kötü düsünürsen okadar senin icin kötü gecer günler benimde ilk hamileligim bende 3 haftaliken ögrenmisdim doktor aynilarini banada dedi ama biraz bekle dikat et olumlu düsün kötüyü cekme sakin yoksa aklinda hep öyle düsünceler kaliyo ben 22 haftadayim ama hic belirtim flan yokdu halada yok bu durum beni cok korkutuyodu yani kendimi hic hamile gibi hisetmiyorum, ve her saat gercekden interneten biseyler arasdiriken hep kötü seylerle karsilasdim ve o durum benim piskolojimi cok fazlasiyla bozdu
Lütfen sende sey yapma ve kalp atisini dinliyecegini günü bekle az kalmis saglikla kucagina alirsin inshAllah
En son adet tarihim 24 ekim. 6 hafta oldu @NURAN
Kaçıncı haftalar oluyor yerleşme kanaması
- haftada başlıyor genelde. 8-9 haftaya kadar bitiyor
Kahverengi lekeler şeklinde mi geliyor sürekli son 2 gündür bende de var ve çok tedirginim ya hafifte kassık ağrısıyla gösteriyor kendini @NURAN
İsterseniz bir doktora sorun, içiniz rahatlar