Kahverengi leke

Hoşgeldiniz :sun_with_face:

Gebeliğiniz hayırlı olsun :pregnant_woman::ribbon:

Gebeliğin ilk haftalarında normal görülüyor genelde ama yine de ultrasonla bakılmasında fayda var

Bende aynı sorunu yaşadım kese etrafında kanama alanı var dedi doktor progestan kullandım bence ihmal etmeyin direk doktora gidin

1 Beğeni

Hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :pregnant_woman::ribbon:

Bolca yatın siz de olur mu ? :blush:

Kahverengi lekelenme normalmi progestan kullaniyorum dusuk riskimde var varmi boyle olan arkadaslarda

1 Beğeni

İlacınızı düzenli kullanın ve olabildiğince uzanın. Geçmiş olsun. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız :pray::blush::heart:

1 Beğeni

Merhaba iyi akşamlar ben 15 haftalık hamileyim ilk hamileliğim. Dün akşam kahverengi renginde ve kahve tortusu gibi leke geldi bu sabah da yoğun bi şekilde gelmeye devam etti şuan gelmiyor acile gittim doktor enflasyona benziyor kan gibi değil dedi progestan ve enfeksiyon için 2 tane fitil verdi benzer bir şey yaşayan var mı aranızda

Cinsel ilişki yaşadın mı, öncesinde?

Geçmiş olsun :pleading_face:

1 Beğeni

Benimde ayni fitil kullaniyorum kullandikca azaliyor

Ne alaka omu tetikledi acaba benimde olmustu ilk pembe sonra kahverengiye dondu ama baslangici iliski oldu tabi :expressionless:

Hayır yaşamadım çok kaşıntı vardı enfeksiyonmuş şuan iyiyim yine akıntı geliyor ama rengi şeffaflaştı

Hamilelik sırasınd vücuttaki kan oranı artar. Buda vajinadaki kılcal damarların daha hassas olmasına neden olur. Birliktelik sonrası kanama olabikşr, eğer kanama az ise bir süre sonra geleceğinden lekelenme yapabilir diye sordum

1 Beğeni

Geçmiş olsun :pray:

İlaçlarınızı düzenli kullanın

Şimdi nasılsınız ?

Merhaba kızlar 19 haftalık hamileyim bu gün hafif kahverengi lekelenme oldu sizce düşük tehdidi gibi biseymi acile gidiyimmi ilk gebeliğim bilmiyorum ne yapacağımı

2 Beğeni

Biz buradan ne desek yalan olur… Anca tahminde buluşuruz. Her şey olabilir. Bence kesinlikle acile gidin hiç beklemeden. Ama kendinizi kesinlikle strese sokmayın.

Gebelik sürecinde oluşan kahverengi akıntı çoğu kez yerleşme kanaması ile alakalıdır. Gebeliğin başlaması için, embriyonun endometriuma tutunması gerekir. Veya Hamilelikte kahverengi leke (akıntı), vajina kanalında ya da rahimde daha önce olan kanamadan kaynaklanan servikal mukustur. Genellikle rahimde kalan ve lekelenme şeklinde dışarı atılan eski bir kan olarak nitelendirilir. Daha önce oluşan bir kanama az da olsa bir süre beklediğinde kahverengi bir akıntıya dönüşebilir. Kendinizi takip edin leke artarsa veya kan rengine dönerse hemen acile başvurun

1 Beğeni

Bende tüp bebek tedavisi gördüm sonucu pozitif oldu herhangi bir sıkıntı yoktu carsamaba günü kese görmeye gittik eve geldik gece 3 kanamam başladı bugün gitim iki gun sonra tekrar gel dediler çok korkuyorum aranızda kanama problemi yaşayan varmı

2 Beğeni

Günaydın canım aramıza hoşgeldin :blush:

@tup-bebek anneleri grubuna katılabilirsiniz üzerine tıklayıp ordaki arkadaşlarla tanışıp fikir alışverişinde bulunabilirsiniz isterseniz :two_hearts: Arkadaşımızın yardımınıza ihtiyacı var yardımcı olabilir misiniz :hugs:

Ne yaptın, merak ettim?

Hoşgeldiniz :sun_with_face:

Şimdi nasılsınız ?