Kahverengi leke

Merhaba bugün 14 haftaya yeni girdik kahverengi lekelenme oluyor her tuvalette gittiğimde böyle bı durumla karşılaşan varmı aranizda

Evt bende ilk hamiligimin 3 ayına hata 4 ayına kadar hafif lekenme gördüm ve bu yerleşim kanı olabiliyor ama saf kırımızı ise doktora gidin bence

Doktora gittim normal söyledi saf kan gelmiyor sadece akıntı kahverengi geliyor

Benim doktorum kahverengi akıntıyı normal görüyoruz, kanama olmadığı sürece korkmana gerek yok demişti

Aynen canım bende 15+5 2 defa lekelenmem 6 hafta ve 13 haftada oldu ilk koyu kırmızı idi sonra kahverengiye döndü serum takviyesi progestan iğne fitil kullandım şükür iyiyiz progestan fitile devam ediyorum halen köyü kahverengi olunca korkma dedi kurumuş kandır o

Zamanla azalacak canim

Kızlar merhaba 7haftalık gebeyim bir haftadır kahverengi lekelenmem var sürekli geliyor ikiz gebeyim progesteron fitil kullanıyorum doktorum ondan olabileceğini söyledi ama gün geçtikce artıyor başına gelen varmı böyle bir durum

Merhaba bende 8 haftalık hamileyim 6. Hafta benim de çok fazla kahverengi lekelenmem olmuştu hatta kendi doktorumdan başka bir doktor düşük tehliken var demişti kendi doktoruma gittim sonrasında o hayır hiçbir sıkıntı yok her gebelikte olabilir doğaldır adet kanaması gibi olmadığı sürece sorun yok dedi ben günde üç defa 200mg progestan kullandım hap olarak çok şükür şu an birşey yok ama için rahat etmyorsa yine de bir doktora tekrar sor istersen

Evet bnmde oldu 5 haftalikti ozele gittim dusuk tehlikem vardi 3 ay boyunca yattim progestan bnde kulandim hem hap hem igne ara ara da kanamam oldu cok korkmustum rabbim bağışladı bana sanada cok gecmis olsun doktora git ve artigini soyle ve bol bol dinlen

Pazar günü acile gittim ordaki doktorda bir sorun yok dedi alttan bakmak istedi ben izin vermedim alttan bakınca neden olduğu kesin belli olur dedi

Hamile kaldıgım günden beri yatıyorum vallahi raporluyum sürekli işe dahi gitmiyorum insan korkuyorum gercekten

Banada acile gittiğimde alttan baktılar çok gerildim ama korktuğum için itiraz edememiştim düşük tehlikesi var kalp atışlarını duyuyorum dedi ertesi gün kendi doktoruma gittiğimde hiçbir sorun olmadığını söyleyince içim rahatlamıştı ve gerçekten bir hafta sonra falan azalmaya ve geçmeye başladı korkuya kapıldıkça herşey daha kotu gidiyor inan bana rahat ol ve az hareket etmeye çalış sağ salim bebegni alırsın kucağına inşallah :palms_up_together:

İnsallah sağ salim alırız kucağımıza bebişlerimizi sizinki kac haftalık oldu

8 haftalık olduk biz çok şükür

İnşallah onemli birsey yoktur canim cok zor bi surec yanı benim oyle gecti saglikla gelir inşallah

Umarım bi sıkıntı yokdur bazen normal karşılıyolar. Benim ciddi bi kanamam olmasına rağmen düşük yapmadım sadece riskli gebelik olarak sürdürdüm gebeliğimi. Ama bol bol istirahat et ve için rahat etmiyorsa farklı bi doktora da danışabilirsin