Kahverengi leke

Kızlar merhaba 4 haftalık gebeyim kahverengi kanamalarım oluyor vajinal muayene yaptırmak istemiyorum siz tecrübelisiniz normal mi bu dömemde ve normalse sizde ne kadar sürede geçti

İlk aylar riskli olabilir doktora gitmeni oneririm

Bence heran doktora git 4ay tehlikeli

Canim doktoruna danismalisin aynisi bendede oldu progeston adli bi ilac veriyor dusuk olabilir Birde kan uyusmazliginiz varmi esinle

Peki akıntı geldi devam ediyor mu kesildii

Mı çünkü ben de yerleşme kanaması oldu o da akıntı gibi pembe idi ben adet oldum sandım bı damla geldi dahada gelmedi

E iyidw acile gitsw keseyi görmeden vermezler ki bende keseyi gördüler ilk gebelikte ettim etmedim progstron vermediler zor bela aldım aldimda iş işten geçti

Dusuk yapabilirsin cunku bendede boyle olmustu

Öncelikle sakin ol korkma bunun ne ile alakalı olduğu konusunda fikrimiz yok bacım düşüncem yerleşme kanaması olduğu yönünde fazlalaşırsa doktora git progestan yazar sana geçmiş olsun stres yapma bası şeyleri de okumadan geç :smiling_face:

1 Beğeni

Canım yerleşme kanamasıdır büyük ihtimal ultrasondan görünüyor kesede kan olup olmadığı

Bende 7 haftalıkken aynısını yaşadım hemşire ile konuştum leke kırmızıya dönerse acile git demişti şükür birşey yaşamadım genede doktoruna görün ultasyonda görünüyor

@Nrgss.25 Aramıza hoş geldiniz :ribbon:

Ben gebeliğin başından itibaren akıntım affedersiniz sarı veya kahvemsi oluyor bu normalmi sizde de oluyor mu anneler

Sarı olması normal, kahverengi düşük riski belirtisi. Doktoruna bilgi vermelisin büyük ihtimalle progestan başlar Ben de kahverengi akıntı atlattım geçmiş olsun

Polikistik overde var bundan dolayı olabilir diye düşünüyorum bunu doktoruma söyledim köklü değilse korkma dedi ama

Merhaba bende tuvalete giderken damla kan geldi sorun olur mu? 14 haftalık hamileyim

Açık kırmızı mı? Doktorunu aramalısın. Yatak istirahati ve progestan verecektir

Yerleşme kanaması da değil 14 haftalık bencede bunu doktorun ile gorusmelisin çünkü bu süreçte gelen kan normal değil

Bende de aynısı var sarı renkli bir akintim var sık sık geliyor sürekli ped değiştiriyorum enfeksiyon akintisi diye düşünüyorum

Gebelikten hormanlardan diyorlar ama anlamadım bez altıma koyuyorum ama sürekli oluyor