Kahverengi leke

Merhaba 4 haftalık hamileyim bir haftadır kahverengi alıntılarım var adetim 5 gündür. Geçikmede kese gözükmedi şu an cinsel ilişki sorun olur mu doktora soramadım

2 Beğeni

Ben 3 hafta 5 günlükken öğrendim ve 6 hafta 4 günr kadar yapmadım sornasında da doktor zaten eş serbest dediği için yasaklamadık ama şuanda düşük tehliken olabilir daha çok küçük tutunmaya yetleşmeye çalışıyot doktoruna sormadan yine bişey yapma

1 Beğeni

Bence biraz sabr etmelisiniz :blush: @Nurella

2 Beğeni

Kahverengi akinti varsa bol bol dinlenin .Kendinizi zorlayacak seyler yapmayin bebeginiz şu an tutunmaya çalışıyor olabilir .

2 Beğeni

Kahverengi akıntı varmış bence ilişkiyi beklemeye alım

2 Beğeni

Yerleşme kanaması olabilir. Kese genelde 6. haftada belli oluyor. Bence şu an cinsel birliktelik olmasın

1 Beğeni

Meraba 6 haft 6 günlük hamileyim 3 gündür böyle açık kahve akıntı geliyor cok fazla değil ilk başladıgında doktora gittim kesede kan yok dedi önlem amaçlı progestan verdi baslarda olabilir dedi dikkatli olmamı ağır vb kaldırmamamı söyledi, sizdede böyle olan varmı 2 hafta sonra gidicem tekrar

1 Beğeni

Benim de 15 haftadayken oldu böyle iki gün çok açık leke geldi doktora gittim bir sorun görmedi baktiginda arada olabiliyor bence takip önemli

1 Beğeni

Merhabalar :blush:

Hoşgeldiniz :sun_with_face:

İlk haftalarda normal görünüyor, yerleşme kanaması olabilir. Ama artarsa ya da ağrınız olursa doktorunuzla iletişime geçebilirsiniz

Aramıza hoşgeldin :tada:

Gebeliğin hayırlı olsun :pregnant_woman::ribbon:

Ağrım yok takip ediyorum hergün progestan kullanmaya basladım tesekkur ederim :heart:

1 Beğeni

Rica ederim, sağlıkla gelsin yavrucuk :star_struck:

Kahve rengi lekelenme neyin belirtisi

2 Beğeni

Merhaba. Genelde yerleşme kanaması olarak biliniyor. Ama yine de doktora görünmekte fayda var

3 Beğeni

Benim Kahverengiydi lekem vardı ama doktor düşük riski dedi burda yerlesme kanası olarak gören hamileler de var

Ben de yeni hamişlere dahil oldum 6 haftalık gebeyim fakat iki gündür hafif bir şekilde kahverengi lekenmelerim oluyor sizlerde de oldu mu kaç gün sürdü ?

2 Beğeni

Merhaba, aramıza hoş geldin canım. Evet bu haftalarda olması gayet normal. Hamilelikte lekelenme ve kanama ile ilgili daha fazla bilgiye aşağıdaki makaleden ulaşabilirsin.

2 Beğeni

Teşekkür ederim :heart_eyes::cherry_blossom:

1 Beğeni

Hayırlı akşamlar canım aramıza hoşgeldin :partying_face:

Gebeliğin hayırlı olsun :two_hearts: @Edaaa3

Bendede oldu 9. Haftadayim hala var doktoruna soyle progestan kullan canim