Kacinci haftada alisverise hazırlığa basladiniz

Amin inşallah :heart: benim 4. Ama hep heycanlı inanın sağlıklı gelsinlerde hayırlısı olsun hepimiz için

2 Beğeni

Amiiiiinnnn :purple_heart:

1 Beğeni

Masallah . Allah acılarını yasatmasın. Hayırlı olsun. Hepimiz sağlıcakla alalım insallah​:smiley:

2 Beğeni

İnşallah :heart_eyes:

2 Beğeni

Valla ben öğrendiğim ilk andan beri alışveriş yapıyorum halâ bitmiyor alacaklarım :joy::nazar_amulet: Çeyiz yapıyoruz sanki :hatching_chick:🩷 35+3 olduk bizde

17 haftalığım kızım olacak Rabbim nasip ederse bende daha bişey almadım bir ay kala almayı düşünüyorum :smiling_face_with_three_hearts:

20-24hafta arası olmadan detaylıya bakmazlarki min.20haftalıkken bakıyolar

Hangi magaza bu @Dilek16 25 tulum aldim demissin

Kız mağaza değil pazar günü yunuselideki kıyafet pazarı yazdım ya​:see_no_evil:

Yunuseli uzak bana sana yakinmj @Dilek16

İlk bebeğim kız hemde tüp bebekti. Hep bir korkuyla bişey almaya cesaret edemedik. 19 haftalıkken hastane çıkışı vs aldık bir tane . Sonrası elimizde para oldukça gördükçe fırsat buldukça aldık. Gerçekten ihtiyaç hiç bitmiyor. Sanmayın ki doğunca bitecek asıl ondan sonra başlıyor tüm yatırımı doğumdan önce harcamayın yani.:rofl::rofl::rofl:

Ben 15 haftalığım maşallah 6 aya kadar herşeyi var kamerası ateş ölçeri bezi hastane çıkışları :see_no_evil:

17 hafta cinsiyetini öğrendikten sonra başladım alışverişe :hibiscus:

33 haftaligim herseyini aldım yıkayıp yerlestirmesi kaldı geriye

Ben bitirdim iyikide bitirmişim 25. Haftam artık eğil kaklk zorluyor göbeğim var. Herleyini aldım cok şükür şuan sadece kıyafetler yıkanıp ütülenck

1 Beğeni

Kız naptın Allah seni :rofl:

Nabayım bacım 6 senlik bi Hasret ten sonra insan kendini alı koyamıyor :see_no_evil::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Yavaştan başlayın bence. İlk gebeliğimde 7 aylıkken yapmıştım ben toplu şekilde. İkinci doğumum çok ani olduğu için hazırlığım pek yoktu maalesef. O yüzden ne kadar erken o kadar iyi

1 Beğeni

26 haftalikken ufak ufak almaya basladim.33 hafta oldu ve eksigimiz kalmadi sukur.simdi cantayi hazirlicam.yikayip utuleme kaldi.

4 aydan sonra ara ara denk gelen zıbın kıyafet filan aldım. 29 hafta olmak üzereyiz dün bebek arabası beşik gibi genel alışverişi yaptık :hatching_chick: sağlıkla gelsin bebişler :heart: