Amin inşallah benim 4. Ama hep heycanlı inanın sağlıklı gelsinlerde hayırlısı olsun hepimiz için
Amiiiiinnnn
Masallah . Allah acılarını yasatmasın. Hayırlı olsun. Hepimiz sağlıcakla alalım insallah
İnşallah
Valla ben öğrendiğim ilk andan beri alışveriş yapıyorum halâ bitmiyor alacaklarım
Çeyiz yapıyoruz sanki
🩷 35+3 olduk bizde
17 haftalığım kızım olacak Rabbim nasip ederse bende daha bişey almadım bir ay kala almayı düşünüyorum
20-24hafta arası olmadan detaylıya bakmazlarki min.20haftalıkken bakıyolar
Hangi magaza bu @Dilek16 25 tulum aldim demissin
Kız mağaza değil pazar günü yunuselideki kıyafet pazarı yazdım ya
Yunuseli uzak bana sana yakinmj @Dilek16
İlk bebeğim kız hemde tüp bebekti. Hep bir korkuyla bişey almaya cesaret edemedik. 19 haftalıkken hastane çıkışı vs aldık bir tane . Sonrası elimizde para oldukça gördükçe fırsat buldukça aldık. Gerçekten ihtiyaç hiç bitmiyor. Sanmayın ki doğunca bitecek asıl ondan sonra başlıyor tüm yatırımı doğumdan önce harcamayın yani.
Ben 15 haftalığım maşallah 6 aya kadar herşeyi var kamerası ateş ölçeri bezi hastane çıkışları
17 hafta cinsiyetini öğrendikten sonra başladım alışverişe
33 haftaligim herseyini aldım yıkayıp yerlestirmesi kaldı geriye
Ben bitirdim iyikide bitirmişim 25. Haftam artık eğil kaklk zorluyor göbeğim var. Herleyini aldım cok şükür şuan sadece kıyafetler yıkanıp ütülenck
Kız naptın Allah seni
Nabayım bacım 6 senlik bi Hasret ten sonra insan kendini alı koyamıyor
Yavaştan başlayın bence. İlk gebeliğimde 7 aylıkken yapmıştım ben toplu şekilde. İkinci doğumum çok ani olduğu için hazırlığım pek yoktu maalesef. O yüzden ne kadar erken o kadar iyi
26 haftalikken ufak ufak almaya basladim.33 hafta oldu ve eksigimiz kalmadi sukur.simdi cantayi hazirlicam.yikayip utuleme kaldi.
4 aydan sonra ara ara denk gelen zıbın kıyafet filan aldım. 29 hafta olmak üzereyiz dün bebek arabası beşik gibi genel alışverişi yaptık sağlıkla gelsin bebişler